Шановні одноклубники, нехай цей рік не приносить Вам розчарувань, а несе тільки щастя, кохання, великі досягнення, яскраві емоції і задоволення від життя! З Новим Роком!
нехай всі негаразди залишуться в старому і не буде на них місця в новому. всіх благ, нехай щастить. всього всього, самого самого. і ніякі бики нехай не портять нам життя.
Нехай рік Новий принесе усім здоров'я, щастя і удачі, любові, радості і безліч сміху! З Новим Роком!!!
Хай розуму буде як в Шевченка, грошей - як в Лазаренка, здоров"я як в Кличка, а ....... - як у БИЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!! З Новим роком БИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Борман самий перший відійшов=)))))) А по темі, то я також вітаю всіх!!! Щатся та радості вам! МІцного здоровля та любові!
З Новим Роком! Всіх вітаю! Щастя й Радості бажаю, а також здоров'я міцного, щоб не хворіли та міцно за кермом сиділи! Всіх благ в Новому Році!
Від душі вітаю Вас з Новим 2009 роком і Світлим таїнством Різдва Христового! Рік, що минає, приніс кожному з нас чимало приємних миттєвостей і випробувань. Підбиваючи підсумки року ми з надією входимо у новий відлік часу, зі сподіванням у перемогу здорового глузду і добра плануємо свої мрії. Щиро зичу, щоб Новий рік став щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, приніс із собою смак нових злетів, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. Нехай освячена різдвяна зірка об'єднає усіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей на користь Україні, а спільні перемоги додадуть нам оптимізму і впевненості у завтрашньому дні! Щиро бажаю Вам і Вашим сім'ям здоров`я і радості, спокою і любові. Хай Ваші душі зігріває тепло надії і добра, а домівки наповнює добробут і затишок! Гармонії і кохання Вашим родинам! Успіхів і досягнень на Вашому професійному шляху! _________________________________________ isp provider Presurgery Preparations