Щирі побажання здоров'я, миру, добра, злагоди, зеленого світла, широкої дороги і справних авт усім одноклубникам і одноклубницям у Новому 2016 Році! Вітаю Вас із Новим роком, З всіма Різдвяними Святами! Нехай життя із кожним кроком Ваш дім наповнює скарбами! Хай сонце радо Вас вітає, Кує зозуля літ багато, Здоров’я з пишним короваєм Приходить в будні і на свято! Нехай тепло людських сердець Вам душу щиро зігріває, І переможних справ вінець Хай Вашу голову вінчає! Хай ширшим стане друзів коло: Протягне руку всякий стрічний, І буде кожен день казковим Як ніч Різдвяна й Новорічна!
З Новим роком вітаю! Щастя, радості бажаю! Не вино пити - коньячок, На закуску - судачок, Новорічний торт товстіший, За столом друзів побільше, Від душі повеселитися, Але під ялинку не звалитися
Приєднуюсь до всіх теплих привітань! Щиро бажаю здоров"я, благополуччя, достатку і спокою всім Вам і Вашим сім"ям! Хай все заплановане реалізовується, у житті буде побільше любові, радості, посмішок, тепла і позитиву! Нових Вам досягнень та здійснення мрій!!! І саме основне-МИРУ ВСІМ НАМ! СЛАВА УКРАЇНІ!!!