Хочу привітати всіх одноклубників і одноклубниць з ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ! Бажаю щоб майбутній рік був для нас всіх кращим ,щасливішим,радіснішим,щоб те ,що було найкращим цього року буде найгіршим у наступному році. Хай рік прийде такий багатий як нардепівські зарплати. Не минали б гроші хату, І було всього багато. Євро сховане в коморі, Сало хрюкало на дворі. В гаражі стояв Ferrari І ще Lexus, щоб до пари. В хаті з мармуру камін Та басейн хочаб один. Ну а в ванні щей джакузі І коньяк бовтався в пузі. Щастя щоб не лізло боком... Одним словом з прийдешнім новим роком! Приеднюйтесь.
Присоединяюсь! Счастья, духовного саморазвития и крепкого здоровья. Пусть следующий год нам принесет много интересных идей, новых технологий замечательных открытий и, чтоб в нынешнем году люди стали.....добрее.....берегли природу......уважали других....... и всё у нас получится! [youtube]vmd5Gwjy1Vg[/youtube]
Нарешті хоч хтось нормально написав А то всі з НАСТУПАЮЧИМ вітають, так ніби їм руский медвідь на язика НАСТУПИВ І я вітаю всіх ваговодів і не тільки, і всі ваші родини з ПРИЙДЕШНІМ Новим Роком і великими святами! :dance:
І я також усіх з цілого серця вітаю з Новим роком, який незабаром прийде. Хоча до нього ще кавалок часу... Перше Різдво відсвяткуємо, Марії, Степана, Маланки, а там вже й до Василя, тобто, до Нового року доберемося. Але цілком підтримую ідею колег - скоріше почнем-більше привітаємо! (це феєрверки) (а це - шампунь!) З прийдешнім Новим роком, VW-бандо!
अच्छा और खुशी , शांति और सद्भाव , और नए साल में सफलता और समृद्धि !:D Добра і щастя, миру і злагоди, успіхів і достатку в Новому році!
[OFF]Якою мовою не важливо, важливо ЯК. Слова "наступаючий" не існує ні в українській, ні в російській мові. Українською "прийдешній", російською "наступающий" [/OFF]
VW - банда..... Класно сказано... І я вітаю всіх Вас, мої одноклубники і одноклубниці з наступаючим Новим роком. Хай прийдешній рік принесе здоров'я, щастя, мир, любов, злагоду, розуміння, підтримку і достаток у ваші сім'ї. Успіхів Вам у всіх справах, реалізації планів, здійснення мрій і хорошого настрою. Ну і звичайно, щоб залізні коні вас не підводили Всіх обнімаю і чмокаю....
Косоокі нам китайці, Не побривши зранку яйця, Чорну, водяну зміюку, Кинувши її в багнюку, Замотавши в целофан, В Новий рік прислали нам! Щоб вона нас налякала, Й дуже сильно покусала. Ми ж зміючку пожалієм, Нагодуєм і зігрієм, Буде хвостиком махати, З Новим роком нас вітати!
гарний віршик. треба в телефон скопіювати (треба ж людей вітати ). поки до кінця дочитував - думав, шо ту зміючку відгодують і вона перетвориться на свиню :D і до наступного НР був би холодець :
Ну що ж, мусить хоч хтось хати пильнувати Не зраджуючи традиції, і цього року сердечно привітаю всіх мешканців нашої дружньої хати з Новим роком! Щісті нам всім, здоровлі і многая і благая літа! Тільки от мучить мене одне філософічне пИтання: то ж 2013-ий рік вже минув... а настав 2014! А всі кажуть зовсім не так... Що робити?