То Ти ще й зі січня?! Ну, капєц-блін! Тоді тримай найгарячіші зимові вітання! Січневі - вони живучі і зубаті! Так що будь здоров багато літ і міцно тримай Фортуну зубами за... та за що би Ти її там не тримав, головне - не випусти
Вітаю з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Успіхів тобі, міцного здоров'я, щастя, радості й достатку, щоб було в тебе все в порядку
Юра, вітаю!!! Здоров'я Тобі, сімейного затишку і тепла, успіхів у всіх справах, нових досягнень і побільше позитиву в житті. Всього тобі най-най кращого.
Вітаю,як я завжди кажу:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай гроші за тобою бігають,а ти неміг від них відбитись і просто здавався їм в полон,вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здоровє то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує",тому і здоровя,і удачі,і успіху тобі в усьому, нехай тобі все буде гуд,і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсують тобі краєвиду доріг. Ну і на остаток ,тобі бажатимуть всього і багато,але побажай собі того чого дійсно бажаєш ти для себе,і нехай це бажання обовязково збудеться !
Як завжди із запізненням, але лови Друже і від мене ВІТАННЯ! Міцного здоров"я, радості, успіхів на роботі, здійснення всього задуманого