Відповідь: За кілька днів до фінішу вітаю, твій гольф як новий!!! :shock: скільки коштувало помалєвати з матеріалами і роботою. розкажи
Відповідь: За кілька днів до фінішу Дякую пірате, карочі наводжу своє попадалово, робота 250 баксів (порівняли двері, пошпаклювали, погрунтували, пофарбували, полакували, ще будуть полірувати, на фото машина не полірована), матеріали ще незнаю, бум рахувати, дав спочатку 200 баксів, ще мало би залишитися, як ні, то 200 Ще в мене зварювальні роботи були... (лівий поріг міняли, правий латали, дірка на передньому лівому крилі, дверку одну підварювали, ззаду трошки, дірку біля ущільнювача заднього правого вікна) обійшлось 250 баксів :razz: Ага, забув, ще будуть міняти всю ходову, робота казали десь 200 грн, запчастини 320 євро вийшли. Ну і планую замінити маслов моторі, (ще мають глянути чого в мене компресія в циліндрику одному 10 а у всіх по 13), ну і зробити щоб гідрокомпенсатори не стукали.
Відповідь: За кілька днів до фінішу Приїзжай на зїзд - зблизька поглянем, а то в розмитому ммс роботу важко оцінити. Якщо все гарно буде то в тих парубків зявляться ще кілька клієнтів.
Відповідь: За кілька днів до фінішу Гарно не буде, якщо машина фарбувалася на тому місті, де вона зараз стоїть. Щоб гарно зафарбувати машину, потрібна камера, в якій рівень пилу мінімальний, вірніше його в ідеалі не повинно бути взагалі для якісного фарбування. Може тому й потрібне подальше полірування кузова, щоб скрити дефекти фарбування. :-(
Відповідь: За кілька днів до фінішу Рівень пилу можна понизити намочивши підлогу. А полірування буде потрібне в будь-якому випадку. І не для того щоб скрити дефекти а для того щоб їх усунути. І якщо руки в майстра ростуть з потрібного місця, то буде гарно.
Відповідь: За кілька днів до фінішу Повторюю. Для якісного фарбування ПОТРІБНА камера для фарбування. То є догма. І сперечатися на цю тему не потрібно. Є камера - є якісне фарбування. Нема камери - нема якісного фарбування, а є дефекти, які після фарбування потрібно усувати поліровкою кузова. :-(
Відповідь: За кілька днів до фінішу +1 я зарас також підмальовую свою машину і в таких самих умовах і то вже малюю не перший рас в того майстра і роботою завжди забоволений.
Відповідь: За кілька днів до фінішу Хреново можуть пофарбувати і в камері. І без камери теж можуть якісно, але майстер повинен створити умови максимально наближені до камери.
Відповідь: За кілька днів до фінішу Для якісного фарбування потрібна ванна. А після фарбування в камері лак не потрібно полірувати?
Відповідь: За кілька днів до фінішу А знаєш Сірко, порівнював як пацани фарбують машини, часто бувало в них таке, шо виходить краще ніж з заводу, а відносно полірування, полірують всюду... Тобто в європі, штатах, в незалежності чи є камера чи ні... :razz: Додано через 2 хвилини Ой не знаю, не знаю Мені робили поблату... Я чуваку постійно комп чіню Тому машинку і взяв... (Я не про ціну) А так, то в нього постійно на кілька місяців вперед купа машин, хоча я також дату пригнання до нього мафинки за 3 місяці обумовлював Додано через 6 хвилин Щось в тебе пости якісь злі... ) Брат казав дивився, немає до чого допіпатися, пофарбована машинка гарно, сам не бачив, от сьодні заїду гляну, зроблю ще пару фоток, але вже нормальної якості
Відповідь: За кілька днів до фінішу Полірування не потрібно тільки після заводського фарбування, у решті випадків воно є доречним. Думка SciroccoGTI має право на життя, оскільки порох - головний ворог малярів. Намочування підлоги не ідеальний вихід, оскільки воно 1. Не забирає пороху з повітря, а тільки страхує від подальшого піднімання пилюки. 2. Підлога сохне швидше ніж фарба на машині, а нове поливання піднімає порох. Я маю на увазі влітку, коли всі добрі маляри фарбують машини. Але все впирається в стандарт, для когось ідеал один, для інших інший. Дехто навіть не розрізнить піску в фарбі, дехто може придиратися до найдрібніших деталей. Власне клієнти - це друга велика проблема малярів.
Відповідь: За кілька днів до фінішу І сам я злий! ;-) Шудкую. Просто пости не злі, а правдиві. А правда часто дуже неподобається комусь, а хтось вважае то злом.
Відповідь: За кілька днів до фінішу Був на вихідних, дивився мафинку, гарно вигляда, колір правда не той що я початково хотів, але також прикольний, потьоків немає, зашпакльовано все нормально, на фарбі видно легкий рельєф, казали він після поліровки зникне... Ну на вихідні побачимо, як пощастить, то і коробку перекинуть на механіку... :razz: