Забавний краш-тест мого Пасата

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Kinder, 29 кві 2008.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    На замітку автолюбителям, про ситуації які трапляються з НЕ порядними людьми.
    Почну з того що в мене здохла катушка яка виробляє струм, довелося тягнути авто до майстра в якого була і катушка і можливість оперативно поміняти, щоб не пацькатися в дощ самому. Тягнув як завжди до Кн. Ольги до Валєри в кооператив "Ласточка". Звісно тягнув мене тато я моргаючи аварійкою їхав на буксирі. Лишалося 7 метрів до повороту в гаражний кооператив як на славнозвісному мості я побачив в дзеркало заднього виду як несеться 3210 Волга, я зрозумів "труба" дєло і відпустив тормоз, щоб пом_якшити удар. Удар був середнього класу, думав що торба і пів "сраки" мого пасата розвалено. Звісно тато який тягнув мене навіть не зрозумів що сталося і довелося його втормозити своїм тормозом.
    Вийшовши і оглянувши своє авто в мене виник сміх, на мому задньому бампері були три шкрябини фарби аж до білої грунтовки, бампер цілий і все решта також. Зато в той час як у Волгашника пішов капот, решітка, бампер і фара одна. Але не веду до того який витривалий Фольцваген, а веду до того які "порядні" бувають люди.
    Чувак який вийшов з машини спочатку мене звинуватив, що я різко загальмував, потім побачивши що я на буксирі звинуватив, що у мене не блимають аварійки, потім звинуватив (невідомо кого) в тому що він побив свою Волгу. Я закурив і слухав не сказавши ні слова. Потім було ЧУДО, чувак сідає в свою машину і починає їхати, мені чуть цигарка з рук не випала від здивування. Звісно я його зупинив руками і попросив вийти з авто, чувак здивувався ніби до нас немає претензій і ніби пробачає нам усе :mrgreen:. Тут мене звісно понесло, не слухаючи що чувак говорить... від мене посипалася така нецензурна брань, що тато від мене ще такого в житті не чув:mrgreen::shock:. Чувак різко зрозумів що я знаю правила, почав доказувати, що в мене три шкрябини і так їздити можна, потім сказав що мені немає чого їх фарбувати бо то пластмаса і ржавіти не буде і мені немає чого висувати претензії, після плеяди ще одних матюків чувак зрозумів, що в мене все ж таки є претензії і вирішив мені заплатити грошики. Сказав що дає мені 100 грн, після чого витягнув мені 50 грн і сказав що мені їх достатньо.

Мораль байки:! На дорогах трапляються "ОЛЕНІ", котрі завжди хочуть звинуватити і викрутитися. Чому б не бути гоноровими в ситуаціях аварій і не вирішити все по людськи. Якби людина вибачилася, точно б претензій в мене не було, а так людей треба вчити.

П.С. Остерігайтеся шановні одноклубчани подібних "ОЛЕНІВ" і життя буде прекрасне!!! ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    Відповідь: Забавний краш-тест мого Пасата

мало дав. тре було з нього взяти за покраску бампера, бо за 50 грн людей ненавчиш.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Не хочу тебе розстроювати, Юрку, але по моєму ти лоханувся. Треба було тіпа того не відпускати , а зняти нормальні бабки. Не може волга розбити всю мордяку , подряпавши тобі бампера. Мордяку вона розбила об твій кузов, який живе під бампером, швейлер бампера, лонжерони. То ж танк. А твій бампер має властивість після удару повертатися в своє попереднє положення, такий пластик. І якщо зняти бампер, то буде видно реальну шкоду, яку той ган%он заподіяв твоїй машині. А вона може бути доволі значною, аж до деформації лонжерона і , як наслідок, порушення геометрії. Так шо насмперед заглядай під бампер і перевіряй геометрію коліс. А багажник нормальо відкривається-закривається?

Хоча, від щирого серця бажаю , щоб ти дійсно відбувся двома подряпинами.

Мені колись, як їхав на гольфі, заїхав в бампер Опель Кадет. На нього після того було страшно дивитися - фари, капот, бампер, решітка - всьому гаплик. А в гольфа цілий задній бампер з відбитими кадетівськими фарами. Правда ушкодження було видно відразу, бо задня панель над бампером пішла вперед і багажник не відкривався. Заднє крило вздулось. Наступного дня на сервісі оцінили все в 300 баксів (при цілому бампері), чувак на місці розрахувався і ми більше не бачилися.

• Подобається Подобається x 1
  4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

2МАРТІНІ
    Як ти з ним домовлявся? Яка була гарантія що він з тобою на сервіс поїде?

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

+1 до Мартіні. Задній бампер через швеллер кріпиться на лонжерони. Треба на підйомнику дивитись їх стан, наявність/відсутність складок на підлозі багажника/ніші для запаски, стан самого швеллера (який коштує 100 баків мін.), зазори задніх дверей перевірити і їх нормальне відкрив./закрив. Часто після удару візуально дефект не видно, але він може бути набагато серйознішим за той, який видно з першого погляду.
    Хоча я тобі бажаю, шоб все закінчилось тими подряпинами.
    Шо до того, шо тіп ше тобі намагався шось розказати-я би вбивав на місці, і ше б за хамство дєнєг знього вибив. Він неправий однозначно, і гайони в нього ше б права забрали до купи. А тобі треба було як мін. на покраску бампера 100 баків брати, якшо все решта ціле. Дебілів треба вчити, а якшо хамлять, то деколи і ногами.

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

гарантій жодних, хіба що він мені віддав свої права. Правда, мені потім розказували, що я лох, бо йому права зробити то раз плюнути і значно дешевше, ніж мене ремонтувати. Але чувак виявився порядним і при грошах (дуже важливо, щоб дві ці опції були присутні :) ) і наступного ранку в обумовленій годині був на обумовленому сервісі. Скільки сказав майстер, стільки тут же витягнув з кишені. Не викручувався, не торгувався. Повна протилежність тому підарасу, який був заїхав мені жигульом в зад ще рік перед тим випадком.

Тоді 400 баксів довелося витрясати з нього протягом 3 місяців. Відразу після аварії він мені доказував, шо я вискочив прямо перед ним. Сам же визвав ментів, які самі йому ж і доказали, що він дибіл, тицьнувши носом на його тормозний шлях, на осколки фар і пошкодження на мому Гольфі та порадили домовлятися зі мною. Ніби домовилися, але тривало то все дуже довго.

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

дякую за пораду, можливо так виявиться, що я справді лоханувся і вилізуть скриті деформації і роботи яких не видно зараз. Якби він не доказував мені нічого і вибачився я взагалі б поїхав і нічого не вимагав.
    Можливо я свого Пасата не дуже люблю, але я легше ставлюся до саме моєї аварії. Можливо мені колись аукниться, але маю що маю.
    Звісно я передбачив що малювання бампера 100 баксів, тягнути балку 100 баксів + ще скриті роботи 200 баксів. Але не можу пояснити свою психологію чому мені так байдуже, мабуть списую що син народився, здоровий і веселий, а все решта "бджоли" і тії мари і тії раки... :lol:
    Але з МАРТІНІ повністю погоджуюся і буду мати "научку" на перспективу.

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Як я тебе розумію в мене була подібна ситуація.... З такими навіть звязуватися не хочеться, біьлше не приємності від них а не від аварії

а я так і не поняв як він так влетів в тебе? він часом не був пяний або з будуна?

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

просто не встиг загальмувати, а в другому ряді їхала інша машина, ховатися йому не було куди.

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ти лоханувся по повній. :-( А метод до тих "олєней" дуже простий - визов ДАЇ.

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

тепер не зможу спати ночами :-D

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Чом ви причіпилися до Кіндера - простити чи наказати людину це його особистий вибір, а слово "лох" придумано обмеженими людьми в замкнутих камерах. Тому ще не відомо, хто виграє в результаті - той хто накаже чи той хто простить і подарує...

• Подобається Подобається x 2
  13. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

отут і я з тобою погоджуюсь.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)