Привіт народ, купив собі нові фари 8), зацініть Фари замовляв на allergro.pl обійшлися вони мені десь в районі 220 уе. Як світять ще не зміг оцінити бо тільки поставив і в ночі ще не їздив. Велика подяка Jaszczur за допомогу в придбанні фар. Виробник схоже великий китайський NoName.
Відповідь: Зацініть Фари афігєнннннннннні, головне як світити будуть?. Додано через 3 хвилини на яких сайтах такі фари шукати?
Відповідь: Зацініть Фари немає проблеми, я доручаюся на майбутнє, можеш розраховувати на мене в разі чого, ось так само інші учасники як будуть щось мали потребу те файніє виглядає :-D
Відповідь: Зацініть Фари тепер всі будуть звертати увагу тільки на фари їх би трошки затемнити!!1 мені недуже подобаються але зачьот за то шо хоч шось тюнити намагаєшся..
Відповідь: Зацініть Фари Duke Гарні фари Travel Я в польській мові тоже не спєц, але ось нарив на тому сайті таке: http://moto.allegro.pl/search.php?f...=gtext&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7 Найкраще юзати пошук, ніж по розділах блукати, бо там дійсно багато чого є.
Відповідь: Зацініть Фари Гарні фари, тільки ще провір як світять. А то часто така краса вночі розчаровує....
Відповідь: Зацініть Фари Це не так тюнінг, як старі фари паршиво світили, а нові оригінал коштують дуууже дорого.
Відповідь: Зацініть Фари Ближнє доволі непогано, краще ніж старі, дальнє ще не настроїв. Світять поки що десь в гору.