Відповідь: Задні ліхтарі в мене є звичайні з жовтими поворотами за 50грн віддам.. або можу поміняти на тоновані але на половину з моєю доплатоюабо пивом
Відповідь: Задні ліхтарі Я б тобі їх просто поміняв навіть без доплати, але кажу так як є: вони тоновані аж за сильно, в день майже нічого не видно, то 1, друге - правий в середині якось побитий а з верху все нормально, я вже потім додивився коли розібрав, незнаю як він (попередній власник) так омудрився зробити. Просто нехочу щоб хтось потім косо на менене дивився, і кажу тобі як є. А твої нормальні на вигляд небиті, робочі не дуже царапані??? Я б взяв напевно якщо нормальні! Можеш кинути фотки? Дивився знаю про таку, просто думаю дам комусь виручку з наших клубчан!
Відповідь: Задні ліхтарі фотки викладу потім.. стан нормальний.. просто в мене стоять хеловські повністю чорні (блимають як не затоновані ) і думав ше взяти собі наполовину тоновані для рознобразія знаю де повністю червоні є ціна там 150 за дві.. там само є і наполовину чорні але мені не горить тому небрав ті тоновані а червоні непідходять під колір кузова..
Відповідь: Задні ліхтарі Я буду чекати на твої фотки і якщо норма то візьму. Потім домовимся з тобою в приваті де і як. Я би взяв ті але трошкки задорогувато. якби за 100 домовитись, ну короче чекаю на твої фотки!!!!! Але якщо можливо то нетягни. Ок?
Відповідь: Задні ліхтарі Вроді нічого!!! Це тільки саме скло? Задньої частини нема в тебе? Я знаю ти дасиш відповідь "в тебе є своя", але там права в мене трошки проблемна, може. Нема контакту на нижні кутові лампочці. І на стіклі там заглушка, але я бачу в тебе вроді теж таке. Може то так має бути? Бо якщо чесно тоя незнаю.
Відповідь: Задні ліхтарі ті ху**і в мене є але чесно кажучи нехочу їх продавати бо всі рази коли я бачив в продажі якісь фари то вони були без них (Б/У) тому мабуть без них продам..
Відповідь: Задні ліхтарі Понятно, напиши мені в приват свій номер тел, якось на днях подзвоню тобі. І ше одне, то оригінал скло, чи Поляки???
Відповідь: Задні ліхтарі Протитуманні фари. Контакти бути повинні. Заглушка теж, але тільки з 1-ї сторони.