Продав я свого гольфа і хлопці шо купили хочуть щоб задня сідуха була суцільна. Тому як шо хтось хоче поминятися прошу дуже 80971960160
А зі мною не вийде?! Я то хочу, як по кріпленях і розміру підійде. Остап, в тебе був Г2, як там? Підійде? ))))
Якщо не серет, скажи за скільки продав і чи довго продавав, просто думаю чи продавати свого чи не видумувати собі проблем і їздити дальше))) Можеш в приват написати якщо не хочеш розголошувати. Дякую
Передні полюбе не стають. Стають від Поло, іто з невеликим мінінгітом. А от задні. . . Тревел, можем поміряти, машина ітак продана. ))))
Prizrak, кріпленн! На Г3 вони ширші, і самі крісла дещо ширші! На Б3 крісла теж такі самі, як на Г2, а от кріплення на 10см. ширші.
Ну от як незнаєш то не кажи. Тревел колись ставив з Г3 на Г2 передні відкидні. Щоб це зробити він розшив низ сідух і самі кріплення перекинув місцями. Якби воно не треба було то він би того не робив. Тут на форумі навіть процедуру описував.
Все можливо не буду сперечатись на рахунок передніх, а от задні від Г3 в Г2 стали ідеально сам бачив.
нічого подібного взагалі нестають, я коли переродлять то два дні пішло і купа замутів. машину продав за 5300 у.є. ше точно незнаю шо буду купувати, оскільки йде будова то докласти багато неможу.