взнаю ціну напишу,який підійде той і привезу,просто нефорбований то дефодмаційний і його дддддддддддуже тяжко помалювати щоб нормально невитріскувала фарба,а фарбований має підготовку під покраску і він недеформаційний
В того толедо , така комплектація , що бампери не фарбовані, тому він фарбуватись не буде, передній теж чорний. А що значить деформаційний, звичайно якщо логічно подумати то походу такий який деформується, але в чому в нього ще відмінність від звичайного?
Lapand з радістю забрав би вже, але оскільки є можливість взяти не фарбований, то мушу дочекатися відповіді від МрВульфа777, на всякий випадок скиньте фото на мило shamanjuka@gmail.com . Тарас в вас фарбований чи ні?
Якщо бу на зїздах то бачив мій червоний Толедо з деформаційними бамперами нефарбованими,вони значно еластичніші за звичайні(перевірено моїм братом)але через мяку пластмасу їх направду важко малювати, фарбовани більш жорсткий ,і швидше тріскає і ломиться особливо взимку.А щодо комплектації то попередній власник відключив і демонтував з мого авта всі ЕСП ,кондиціонер,електродзеркал небуло в комплектації,але була пластмасова оббивка багажника потрита ковриліном,+коврилін по всьому багажнику і місце під повнорозмірну запаску+коректор фар та противотуманки,все що бракувало я дістав + електро дзеркала,правда пластмаса багажника була в хлам знижена і я її видалив,і крісла мали бути ваг-спорт,але стояв вже звичайний багажник
в мене в кольорі, зелений....головне шукай оригінальний, а не кооператив,розлетиться на перших морозах