Відповідь: Задній номерний знак! Забавне питання 30.2. На механічних транспортних засобах (за винятком трамваїв і тролейбусів) і причепах у передбачених для цього місцях встановлюються номерні знаки відповідного зразка, а у правому нижньому кутку переднього вітрового скла транспортного засобу закріплюється талон про проходження технічного огляду. Забороняється змінювати розміри, форму, позначення, колір і розміщення номерних знаків, наносити на них додаткові позначення або закривати їх, вони повинні бути чистими і достатньо освітленими.
Відповідь: Задній номерний знак! якщо заварена дверка в г3 то шо тоді?! тоді краще без номерного знака.
Відповідь: Задній номерний знак! Не питай законодавство не я придумував - це раз А ще можна відірвати передній бампер і сказати що місця під номери взагалі немає і їздити без них - це два
Відповідь: Задній номерний знак! Я думаю що тупо придумано, наприклад на авто від дядька Буша, розміри місця під задній номер відрізняється від стандартного, хіба не можна дозволити людям вставити відповідного розміру але з дотриманням розмірів шрифту, прапора і т.д. думаю це було б правильно.
Відповідь: Задній номерний знак! Для таких машин в Україні є відповідний тип номерного знаку, який якраз передбачений для машин американського виробництва.
Відповідь: Задній номерний знак! Тоді вибачайте не знав, просто на дорогах ніколи таких не бачив. А на ті наліплені номера троха кумедно дивитись, і вигляд машини дуже портить.
Відповідь: Задній номерний знак! литл оффтоп... Мене цікавить чому в деяких штатах в Америці на авто не має переднього номерного знака. Якась парадигма, хто про неї знає?
Відповідь: Задній номерний знак! Якщо ти хочеш його прибрати заради заварювання ніші в кришці і впадло бампер пиляти, то номер ставиш на заднє скло з салону зробивши глуху рамочку з підсвіткою. Але якщо скло тоноване, то ніфіга не вийде.
Відповідь: Задній номерний знак! та завари нафіг нішу від номера, а якщо мєнти домахаються, скажеш не передбачено виробником )
Відповідь: Задній номерний знак! У нас так, зате в деяких штатах америки можна їздити без нього, а в інших без переднього. Якщо дуже треба - там можна офіційно покататися без номера. У нас єдине місце для їзди без номерів досить тісне і на ньому стоїть багато машин і їхніх залишків.