Привіт. Теж поличка цікавить. Якщо Юра не забере,я можу бути другий в черзі? З кріпленням щось можна придумати?
Три рази їздив я в гараж до Донецького за тою полкою, там постійно закрито, тепер зрозуміло чому, він везе бенз з Білорусії )))))) Andriy89 є ще варіанти як мені її отримати ??????
Завтра заїду туди сам, діло в тому, що вона знаходиться саме там, і якщо там закрито то я, як і ти не зможу її звідти забрати. Якщо вдастся завтра забрати - напишу в П.П.
Попасти вдалось ... майже, тобто був той Олег, що там працюэ, але він вже все закрив і сидів в своїй машині, тому відкривати не хотів, але думаю, що в робочий час він там на місці. По приборці до пассата - можна теж підїхати, там приборок декілька лежить, може якась з них і твоя.
Говорив вчора з Олегом казав що здається немає панелі приладів твоєї. Краще під'їхати і вживу подивитись, а вдруг є.
десь була поличка вирізана з фанери з отворами під динаміки, якщо когось цікавить пошукаю зроблю фото
боюсь помилитись, але на екзісті вроді бачив код на таке кріплення, не знаю чи є в наявності. Тільки треба за оригінальним каталогом шукати. Сам знайшов собі штопорне кільце на вал педального вузла, яке і не пробував десь шукати, бо не знав як виглядає, в мене не було. Там багато дрібничок (нових!) можна пошукати.