Задня протитуманка Пассат Б4 2Е

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Romko, 15 лис 2012.

1. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    День бобрий форумчани.
    Порадьте де шукати несправнысть (Passat B4 1996 2E).
    Недавно перестали світити вогні заднього ходу но зразу вилічив ремонтом датчика ЗХ, заодно замітив, що не світит задня ПТФ, я нею рідко коли користуюсь, но все одно хочеться щоб все працювало. Ближе до діла, вимикач справний, реле справне, запобіжник також справний. Не можу знайти розєм - якщо такий є (протитуманка і задній хід), по логіці він повине бути десь в задній частині авта, чи під сідушками чи ще десь, щоб переконатись чи подається напруна на нього, а від нього буду йти дальше, вкого є якайсь інша ідея - діліться.

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Седан чи універсал?

3. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    Універсал.

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так от у мене, в універсалі, проводка і конектори в багажнику, зліва, відкривається ніша і там все що стосується заднього осітлення...

5. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    Буду дивитися, дякую. Вмене ще якісь розєми під задньою сідушкою, поки розбираюсь куди і для чого.

6. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    У мене під задньою сідушкою мозги коробки передач(АКПП) і відповідно розєми до неї ;)

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    аналогічно. блок керування акп. а зліва може стояти блок керування АБС з розємом. в мене його там нема, бо в мене електроніка на гідроблоці під капотом

8. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    До мозгів це зрозуміло, зі жгута виходить розгалуження потім розєм з пятьмя дротами і заходить знову у жгут. А у багажнику з ліва нічого з розємів на освітлення не виявилось. Здається що машинки по версіях і роках мають різну компоновку проводки. Пока продзвонюю все підряд, повинно ж щось показатись

9. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    У мене той же 1996 рік, думаю, проводка відрізняється в залежності від того чи МКПП чи АКПП. Хоча навряд, чи це стосується освітлення, при умові що ти впевнений, що там з заводу нічого не мінялося ачумєлими ручками.

10. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    На рахунок МКПП і АКПП ти правий, підрізняється - вже переконався. А от каструбаті ручки - тоже правий, вже задовбався виправляти.

11. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    То ти впевнений зара, що саме на лямпочку не подається напруга, при включенні протитуманок?

12. Romko

Romko Active Member

VW Vento
    Так впевнений, на запобіжник подається, на реле подається, передні світять (вони вмикаються разом з задніми, на вимикачі тільки одне положення на себе). полтергейст якийсь, я вже загнався, перший раз таке, що б з одним дротом запутався....тре йти по пиво

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)