День бобрий форумчани. Порадьте де шукати несправнысть (Passat B4 1996 2E). Недавно перестали світити вогні заднього ходу но зразу вилічив ремонтом датчика ЗХ, заодно замітив, що не світит задня ПТФ, я нею рідко коли користуюсь, но все одно хочеться щоб все працювало. Ближе до діла, вимикач справний, реле справне, запобіжник також справний. Не можу знайти розєм - якщо такий є (протитуманка і задній хід), по логіці він повине бути десь в задній частині авта, чи під сідушками чи ще десь, щоб переконатись чи подається напруна на нього, а від нього буду йти дальше, вкого є якайсь інша ідея - діліться.
Так от у мене, в універсалі, проводка і конектори в багажнику, зліва, відкривається ніша і там все що стосується заднього осітлення...
аналогічно. блок керування акп. а зліва може стояти блок керування АБС з розємом. в мене його там нема, бо в мене електроніка на гідроблоці під капотом
До мозгів це зрозуміло, зі жгута виходить розгалуження потім розєм з пятьмя дротами і заходить знову у жгут. А у багажнику з ліва нічого з розємів на освітлення не виявилось. Здається що машинки по версіях і роках мають різну компоновку проводки. Пока продзвонюю все підряд, повинно ж щось показатись
У мене той же 1996 рік, думаю, проводка відрізняється в залежності від того чи МКПП чи АКПП. Хоча навряд, чи це стосується освітлення, при умові що ти впевнений, що там з заводу нічого не мінялося ачумєлими ручками.
На рахунок МКПП і АКПП ти правий, підрізняється - вже переконався. А от каструбаті ручки - тоже правий, вже задовбався виправляти.
Так впевнений, на запобіжник подається, на реле подається, передні світять (вони вмикаються разом з задніми, на вимикачі тільки одне положення на себе). полтергейст якийсь, я вже загнався, перший раз таке, що б з одним дротом запутався....тре йти по пиво