Задовбав сусід з ремонтом!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем neolviv, 3 лют 2009.

1. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5
    Народ.
    Зіткнувся з такою проблемою. Сусід вже пів року робить ремонт. А в мене 3-місячний малюк, якому і в день треба спати (дитя має спати 18-годин в добу). Будинок панельний, і чути майже кожен звук, а коли він почав стіни валити, щось сверлити, терпець мій урвався. Вже кілька раз пробував з ним домовитись по-мирному. Три місяці тому обіцяв, що ще 2 тижні, і все... А тепер каже, що нема грошей на майстрів і робить ремонт сам, і невідомо, коли закінчить. Жінка вже викликала дільничого інспектора, а той каже - до 10 вечора він має право.
    Хто може стикався з подібною ситуацією і щось порадить.

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Він має право шуміти до 22.00, а якщо ти близький сусід з немовлям він зобовязаний робити перерву для сну малюка, напр з 12.00 до 15.00

3. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5
    це по Закону, чи як?

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    думаю, що так :)

5. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5
    та от шукаю в неті щось схоже на закон про порушення громадського спокою, поки ніц конкретного.
    Хіба що "Правила дотримання тиші в громадських місцях"

6. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5
    Правила дотримання тиші в громадських місцях
    4.2...
    ....Нормативний рівень шуму на весь час проведення ремонтно-будівельних робіт в прилеглих житлових приміщеннях і прилеглих будинках не повинен перевищувати 40 ДБА. Забороняється проводити вказані роботи з 21-00 до 9-00 та у святкові і неробочі дні впродовж доби.

Цікаво, як заміряти той рівень шуму в 40 ДБА, і чи 40 то багато.
    І сусіда можна підловити на тому, що і в суботу він теж робить ремонт...

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Викликати представників районної СЕС, які мають прилади для заміру шуму, хай міряють в момент, коли він буде довбати стіни. Складуть акт, на підставі того акту можна звертатись в прокуратуру з проханням внести припис про припинення порушень закону, хоча прокуратуру треба буде гарно попросити шоб вони такою дрібницею займались, в них і так купа роботи. Та ж СЕС може на підставі свого акту накладати штраф, з ними також треба домовлятись.

8. riya123

riya123 Новачок

usa
    Квартира власна. І шумних паті на хаті я не влаштовую. Я взагалі шуму не влаштовую. Просто вдома дивлюся ТВ чи слухаю музику. НЕ думаю, що ЗАГОЛОСНО. ЧИ навіть просто говорю з дружиною чи по-телефону. Я не знаю яким дивом і за якими акустичними феноменами вони то все чують. Я підозрюю, що вони робили в себе ремонт порушуючи всі рекомендації по будуванню гіпсокартонних констркуцій (не давали мінвату чи скловату в пустоти і не давали резинових підкладок під металеві профілі).Бо я їх взагалі не чую. От ніби мертва квартира.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)