Загадка фольксвагеновского ключа зажигания...

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем abarinoff, 27 кві 2009.

1. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Когда покупал свой Гольф 3, он мне достался с одним ключем, так как второй потеряли при транспортировке из Германии. По сути мне одного ключа хватает, но ради перестраховки решил сделать себе дупликат. На днях зашел в мастерскую, они при мне сделали копию, НО есть один ньюанс...

Прикол в том что копией я могу открыть двери, завести машину, но после того как машина завелась и ключ возвращается в исходную позицию, машина глохнет :sad: Заметил что оригинальный ключ идет немного под углом к своей горизонтальной оси, попробовали выгнуть дупликат так же - не помогло... Может кто знает в чем прикол фольксвагеновских ключей, может кто-то сталкивался с подобной проблемой и знает как это решается ?

2. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ну не знаю про вигнутість-опуклість, може машина глохне через іммобілайзер? (заводська ступінь захисту). в мене таке було, коли контакти на іммо погані були. заводилась і глохла. той "майстер" тобі туди або чіп не вставив, або не такий, як треба. машина заводиться на пів секунди... розбери свій рідний ключ. там можливо знайдеш маленький чіп. якщо так - розбери новий ключ. якщо такого чіпка нема - не парся більше з вигинанням-загинанням. ІММОБІЛАЙЗЕР

пи.си. на форумі є десь тема про іммобілайзер. я особисто сторював. почитай, може ще там щось ...

• Подобається Подобається x 1
  3. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    швидше за все ключ-дублікат не вяжеться з імобілайзером, оскільки на скільки я зрозумів, тобі зробили лише механічну копію ключа.
    Схожа фігня була і в мене на кангушці, одна схемка в ключі була пошкоджена, відповідно машинка заводилась і тут же глохла, причому ключ був оригінальний, а другий працював без проблем, хоча і той до того нормально робив.
    Любас все точно підмітив - Імобілайзер однозначно

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Вигинати ключі точно не треба.
    1- перевір чи в машині стоїть імобілайзер, по ідеї тобі з ключем повинні були дати картку з штрихкодом, але в 1995 чи ставили не знаю.
    2- Є сигналки де крім пульта є ще один Секрутний брелок (незнаю як правильно назвати той девайс), він тоже імітує імобілайзер.

5. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    на рахунок першого речення - це точно.
    в мене венто 95 року - ставили ІММО!
    а на рахунок сигналки - ні! в мене також секретка стоїть. я без брелка з її допомогою можу і зняти машину з сигналки і поставити на сигналку одним ключем (без брелків). ІММО до СИГНАЛКИ не має ніякого відношення. якщо база ІММО не отримала сигнал з "чіпа" ключа то через певний короткий проміжок часу (до 1 секунди) доступ подачі палива припиняється і машина глохне. інтервал одинаковий завжди.

і для автора теми. за Рогаткою на Новознесенській є сервіс перед самим переїздом. там Володя електрик є. він в тому шарить і порадить. його тел. 8067-712-03-66

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    100% в машине стоит иммобилайзер. Поэтому дупликат и не подходит.

7. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    100% є імобілайзер, такий ключ також роблять тільки за 200-300 грн
    була такаж ситуація коли мав 3 гольф.

8. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Спасибо всем откликнувшимся ! Сегодня открыл свой ключ и честно говоря никакого иммобилайзера всередине не увидел, только батарейка и лампочка для подсветки... Может кто обьяснит мне где в этом ключе может быть спрятан иммобилайзер - см. прилепленное фото...

9. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Якраз ота сіра бочечка то і е іммобілайзер.

10. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    то є простий ключ з лямпочкою. без імобілайзера:bomb:

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Це лампочка для підсвічування! В мене така сама схема ключа в В5. (в другому ключі такого немає)!

12. Pol

Pol Super Moderator

golf2 і Bosh якщо ви некомпетентні в тому то не збивайте людину з толку

• Подобається Подобається x 2
  13. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    з імобілайзером ключ інакший і не розборний
    це напевно просто защолка

14. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ні, сіра "пласмаска чи графітна пласмаска" то їі є іммобілайзер, зліва лямпочка а справа іммобілайзер 100 % не віриш витягни і не заведеш!

• Подобається Подобається x 2
  15. Pol

Pol Super Moderator

golf2 якщо ти незнаєш або невпевнений то краще не говори туфти, і не збивай людину з правильної дороги.

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Але "сіра бочечка" - це лампочка!!!!

17. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    ото то так шо не пиши дурниць якшо сам не знаєш

18. Pol

Pol Super Moderator

лампочка то лампочка, а батарейка то батарейка, чи ти може думаєш що ти настільки мудрий наскільки я дурний? чи електрик не відрізняє шо таке лампочка, а шо теке батарейка.

19. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    батарейка на фото зліва по центру, а справа де виділив пол то іммобілайзер і не сперичайтесь безпідставно

20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Так хто перший написав про сіру бочечку (крім цоколя лампочки - другої сірої бочечки там немає) і сказав що це іммобілайзер??? Потрібно було відразу показати де він насправді!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)