Загнув поріг-порадьте майстра

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем ора, 25 лип 2012.

1. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Клубчани, зачепив порогом брилу (в траві не бачив обїзжав яму) загнув поріг пару малих царапин не глибоких і одна вмятина на око десь до сантиметра від попереднього положення неправильної форми в діаметрі 5-6 см.
    Треба ото все привести до ладу хто порадить шось актуальне бо через пошук всі дані старі, а на ура не хочеться їхати. Може хтось робив шось подібне. Знаю шо поріг погано рівняти чув про якусь вакуумну витяжку вм'ятин хтось з таким стикався?

2. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Знайомий вигинає вмятини назад без пошкодження фарби. Ніякий вакум цього не зробить, Це як він мені розказував басні. Мені не доводилось в нього робити (тьфу тьфу) але в його порядності впевнений на 1000%, зробить усе що тільки можна.
    По фотках шо він показував це просто магія, що він вигинав.
    Тел в приват а то ше забанять.
    ПС. Правда чи пороги даються вигинанню не в курсі, там спец інструменти і доступ хоть якийсь з середини повинен бути. Бачив як він машини після граду і снігу рівняв.

Останнє редагування: 25 лип 2012
    • Подобається Подобається x 1
  3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Ще мені кинь.
    Дякую!

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    За пороги ніхто не береться, бо ризиковано. швидше всгьо треба на рихтовку + малярку.

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    +1
    У мене також на порозі залишився слід від снігової кучугури :crazy:

Закидайте мене бананами, але буду шукати якоїсь "витяжки" зовні, бо зсередини до туди доступу нема зовсім...

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    ора, якщо та штука ледь замітна і не глибока (тільки фарба), то забий :) на швидкість не впливає

7. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    та власне шо замітна і трохи глибока і краску здер до металу тому треба терміново робити поки не почало ржавіти

8. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    заїзжав сьогодні на сервіс на збоїщах латекс називається майстер буде тільки з 7 серпня, по роботі сказали шо витягувати можна лише способом приварив витягнув, по роботі не сказали цін бо оцінює сам майстер.Мені трохи горить на відпочинок зібрався а так їхати не хочу тай ржавіти буде, хто підкаже ще щось людське?

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ідь на відпочинок, але місце де здер зафарбуй будь якою автофарбою чи грунтовкою (все одно потім прийдеться зачищати/зашліфовувати).

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    або просто солідолом - ржавіти не буде нізащо, а потім легко змити розчинником

11. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    дякую я це і сам знаю але набагато приємніше віддихати коли з машиною все ок а не час від часу думати як ото його зробити шоб нормально

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У цьому місці маю два коментарі:
    1- а де Ти був раніше?
    2 - не маєш Ти проблем...

Гарного відпочинку!

:cool:

13. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    дякую!!
    раніше було все ок, вчора напоровся на брилу, проблеми нажаль є завжди таке життя, але ти правильно підмітила робота - роботою, проблеми - проблемами, а віддих- віддихом.

14. Василь125

Василь125 Active Member

Гольф 3 1993р.в. 1,9ТД - був.
    AFN 1,9 ТДІ - є.
    Також я не чув щоб рівняли вакуумом пороги. Поверхня повинна бути рівна щоб присоска вчіпила і багато інших причин. Рівняв собі бортики на порогах донкратом мені загнули на сервісі, їх щоб вирівняти потрібно було молотком чи маленьким гаратати щоб вирівняти. а вакуум взагалі не уявляю яку силу повинен мати вакум там бляха огого. В мене є майстер що може зробити по 1. Туди далеко їхати. 2. Швидко це буде дорого. Рахуй підбір фарби яка ціна, баранік купити на пороги, тоді вже потрібно малювати два пороги бо будуть відрізнятися більше піде фарби, грунтовка, лак + щоб порівняти. Рахуй матеріали тобі підут десь на 300 -600 грн. Спішитися знаєш як воно вийде не буде жари не буде сохнути фарба а ще копне майсутер ще знайде кілька дир то 100% роботи добавиться. Хороший майстер багато ричей помічає і радить як воно має бути, а ти думаєш робити чи ні. Так що їть відпочинь а потім берися до роботи. "Война войной ..."

Останнє редагування: 26 лип 2012
  15. Василь125

Василь125 Active Member

Гольф 3 1993р.в. 1,9ТД - був.
    AFN 1,9 ТДІ - є.
    http://popsadent.com.ua/s=367
    Даю силку як вмятини рівняють на автомобілях, це лише реклама

16. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Я відписав в приват але бачу це цікаво усім. Мій товариш має майстерню по вирівнюванню вмятин без пошкодження фарби. Це нова технологія з спеціальними інструментами. Тому можу дещо розказати що випитав в нього.
    Вище вказаний спосіб з клеєм не завжди може безслідно удалити вмятину, лише в певних випадках і найкраще це зробить майстер. Якщо неправильно зробиш отримаєш залом або хвильки.

Він же використовує спец інструменти вигинання зсередини. Те що я бачив, я був вражений. Дах на якому таке враження сіла корова, вирівняв безлідно, я був в шоці в хорошому розумінні. Нажаль пороги не вигинає, нема як залізти і тріскає бараник з фарбою. Працює з крилами, дверками, капотом, дахом, все де можна залізти з середини.

Вакумне витягування це басня, такого не існує. Приварюють і тягнуть. Жахливий спосіб.

Для бажаючих тел 098-шість два-038-62 Сергій

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Приїдь подивимось що ти там наламав і щось придумаєм. є три рихтовщика і покращика. Є метод коли контактним способом приварюють купу мідного дроту. а потім за той дріт тягнуть, але це не дешево... і може не потрібно... існує багато різних методів.... головне щоб хазяїн не бачив, а прийшов коли все готово...)))))))))))))

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Це якраз не басня, а технологія майбутнього на цьму відео все чудово видно в реальному часі! А от всякого роду дротики прутики з розбиранням салону та інших елементів, а в деяких випадках сверління дзюр це вчорашній день... За приварювання взагалі мовчу, жесссть.

http://www.youtube.com/watch?v=pHyZ8IVY4Ac&feature=player_embedded

19. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Я мав на увазі вакуумне витягування а не клей. Клей не все витягує і використовуєт ься товаришем в роботі для простих вмятин. Я не спеціаліст, а лише поділився інформацією.
    З відео я зрозумів що точно не буду такого робити сам :D

20. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Витягнув поріг та замалював на кривчицях у п. Володимира, доволі нормально але я очікував більшого. За все 1000 грн. (витягування порога, шпаклювання, нанесення чогось на подобі баранека зі слів майстра то щось краще (хоча кожен хвалить своє) і покраска, обідно шо ізза малоївмятини треба було весь поріг малювати) Правда ше дверки віддрегулювали і замініли болти (в старих були грані збиті). На наступний тиждень маю їхати полірнути. На роботу пішло 3 дні.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)