Загорілась лампочка airbag

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем rondo, 30 кві 2010.

1. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    На днях загорілась лампочка airbag на панелі. Зробив комп.діагностику і отримав, що пиропатрон подушки безопасности водителя N95 - сопротивление слишком мало статически (постоянно)
    Думаю, що проблема в контактному кільці, але чому опір малий? по логіці мавби бути високий.
    Можливо хтось підкаже ще якісь варіанти де шукати причину[​IMG]

2. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    В мене те саме писало коли крнтактне кільце обірвалось. Запаяв, зкинув помилку і забув. Вже 6 місяців все нормально працює!

3. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    Дякую Qwerty, значить буду налаштовуватися знімати подушку і паяти контакне кільце.

4. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Нема за що!

5. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    На минулому тижні розіброав контактне кільце - виявилося ціле. Будова його цікава - якщо є потреба можу виложити фотозвіт. Так ось, розібрав, все почисти, контакти перевірив щоб не болтались, склав все і помилка скунулась vag-cоmом. В чому була причина - не зрозумів, зате досвіду набрався...:)

6. Tapik

Tapik Новачок

VW Pasat Variant b4
    Сьогодні був на комп'ютерній діагностиці. Цілу годину ковирялись, здерли 80грн., а тоді сказали що треба новий шлейф AIRBAG. Хто знає скільки він коштує, підскажіть де можна купити Б\У.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Його можна попробувати пропаяти, якщо получиться... там є два місця де вони за звичай тріскають. Новий дорогий - шукай б/у - недавно брали за 200 грн... а перед тим за 150...

8. Adam

Adam Початківець

Golf 4 1.4
    Постійно горить лампочка Airback

Усе почалось із поламаного перемикача попворотів. Купив новий перемикач і поїхав на сервіс, щоб його поставити. На сервісі зняли руль і обшивку біля нього. Поставили перемикач, зібрали все - ніби все грамотно робилось. Результат - повороти працюють, але тепер горить постійно лампочка Airback. Процес розбирання починався із знятої клеми акумолятора, руль знімався в центральному положенні і контактне кільце теж акуратно знімалось. Кілька раз знімали Airback, але ситуація не змінилась. Потім поїхали на ШкодаСервіс і там підключили ноут із програмою - спробували стерти помилку, але діагност сказав що вона постійна. В чому може бути причина і як це можна полічити?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)