От така неприємність зіпсувала мені всі свята Загубив техпаспорт + 2 посвідчення прав водія. Машина стоїть на обліку в районному центрі. В четвер планується поїздка в МРЕВ. Може хтось в курсі скільки то мені буде коштувати і як проходить процес повторної видачі документів?
Відповідь: Загубив документи Процес буде простішим, якшо покажеш в МРЕВ довідку з РВ УМВС про реєстрацію заяви про викрадення тех. паспорта і прав. На права полюбе перездавати будеш.
Відповідь: Загубив документи Чув, шо в такому випадку буде навпаки - не будуть зразу виготовляти дублікат мотивуючи це тим, шо може знайдуться.
Відповідь: Загубив документи Було дєло, шо в мене номера дьорнули, я попав в переформлення машини по повній програмі, якби по факту викрадення завели к/с, і дали мені таку довідку, обійшлось би в два рази дешевше (платежі, які в касу вносиш менші б були). Але фіг мєнти заведуть справу, навіть коли машину вкрадуть, не то шо документи, шукати ніхрена не хочуть, висяків собі не беруть. Вже навіть прокуратуру перестають боятись, взагалі їх треба к чортовій матері розігнати.
Відповідь: Загубив документи Мої права видані в Рівненській обл. (я раніше там жив). Права тестя були видані в Самборі.
Відповідь: Загубив документи Снилось що чи то сперли чи то загубив доки, потім пам"ятаю шо у когось їх викупляв за 200 грн Кошмар короче наснився
Відповідь: Загубив документи Відбій, хлопці. Всім дякую за допомогу, але позвонив дядя і сказав шо документи у нього. Завтра з ним зустрічаюсь.
Відповідь: Загубив документи Поки ціну не називав, але те що віддасть "за винагороду" як я написав в оголошенні нагадав.