Десь не можу знайти талона, підозрюю, що це вихідними так попрацювала клінінгова компанія в офісі. Звичайно, тішу себе тим, що він був старий і пом'ятий, але тим не менше незайманим і рідним. Чи хтось порадить мені, яким чином я можу його відновити? Тобто цікавить: 1. яка процедура відновлення? 2. які варіанти у мене є? 3. скільки це буде коштувати? 4. Скільки часу на це потрібно? 5. Чи можу я без нього їздити? 6. Чи передбачено штраф за відсутність і чи це грубе порушення? Дяк.
Відповідь: Загубив талон до прав Посвідчення водія без талона не дає права керування ТЗ в Україні (це тільки для громадян України) Так передбачено. А саме: вилучення посвідчення і транспортування ТЗ на штрафплощадку. Вищенаписане мною, перевірено в 1997 році на власній шкурі. Всього-навсього талон забув вдома.
Відповідь: Загубив талон до прав А нічого втішнішого немає? P.S. Невже тепер, аби їздити далі треба міняти громадянство?
Відповідь: Загубив талон до прав Наскільки мені відомо то цей пункт правопорушення не змінився. Взагалі найкраще мати в машині не брошурку "правила дорожнього руху", а як я в кінці 90-х купив книжечку "правила дорожнього руху та пояснення до них" (на сторінок 200, в Опелі ще валяється). Варто купити останній випуск такої книжки. Почитавши її всі мєнти стають до фєні, а коли при суперечці витягуєш цю книженцію (а книженцію мєнти добре знають) мєнти зразу здаються. В більшості випадків вони (мєнти) сідають на дупу і бажають щасливої дороги. Перевірено на власному досвіді Додано через 2 хвилини Ти тільки-но попробуй!:twisted: Додано через 34 хвилини Щосьна зразок "Правила дорожнього руху з коментарями та ілюстраціями"
Відповідь: Загубив талон до прав так але талон тепер ніхто не дивиться. ну звичайно ж якщо нагло не порушувати і не лізти на роги і не доказувати свою правоту особливо якщо їхав 160 під знак 40
Відповідь: Загубив талон до прав признаюсь чесно мене не пиняли цього року. тьфу тьфу тьфу. але талон звичайно потрібен, просто ментозаври деколи такі зайняті шо невимагають талона.
Відповідь: Загубив талон до прав Буває ж таке - мене на сірку, якщо зі львова до києва чи навпаки зупинять менше трьох разів - це свято Причому швидкість тут нідочого. Просто цікавляться машиною. І документами. Через це не поїхав вчора до Львова
Відповідь: Загубив талон до прав Тепер все ясно тоді всі менти поїхали дивитися, як народжується NCRPI !!!
Відповідь: Загубив талон до прав Перездача іспиту. Тільки так. Або спробуй заявити втрату посвідчення, і якшо в тебе є відомость про здачу іспитів, то поїздиш 3 місяці на тимчасовому посвідченні, а потім дадуть постійне.
Відповідь: Загубив талон до прав Зробив інакше. Обійшлося дуже дорого, але дешевше ніж нові права. Правда дотепер не розумію навіщо цей талон потрібен, порушення ж пишуть в протоколі а підтвердити його може тільки суд. Відповідно зараз талон діравити ніхто не має права. Всім дякую, тему закрито.