заклинила дверка

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем zhora, 26 чер 2008.

1. zhora

zhora Початківець

VW Golf 3 93
    одного прекрасного дня відкриваючи передню дверку пасажира зрозумів , що вона забила на мене болт і зовсім не хоче відкриватися, зняв кусок обшивки - добратись до замка з середини , ковирявся 2-3 години, результат 0. завтра їду купляти ноий замок, але питання , як відкрити дверку так і залишилось відкритим . може хтось стикався з такою проблемою, чи де це мені можуть помогти ! добре хоч не водійська!!!!!! отак завжди тільки все приведеш до порядку, всеодно якась х-ня має статися! наперед дякую!

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: заклинила дверка

Складно вгадати, але мабуть це щось з кронштейном кнопки - треба дивитися. А ручки працюють чи заклинені?

3. zhora

zhora Початківець

VW Golf 3 93

тяжко - важко , але я її зделал!!!!!!!!!! правда новий замок обійшовся 130 грн , це ше дешево, бо взаголом просять 250-280 , а новий 470 грн.
    такщо якщо в когось не дай боже станеться така халепа звертайтеся!

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

От люди звернуться до нашого форуму - а тут нічого не написано. Так що краще причину - в студію.

5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484

В мене на цих вихідних те ж саме... Правда я перед тим трохи підрегулював ручки (а-ля Г-3). Після закриття дверей з середини відкрити вже не зміг (передня пасажирська). Ходив, смикав, заглядав... Потім відкрив задню дверку і через просвіт між дверками викрутив той болт що тримає ручку (добре, шо вона на одному, хоча раніше мені це не дуже подобалось...) Зняв ручку, нажав лапку, дверка і відкрилась:-D Там дві лапки паралельні (я про Г-2), одна відкриває (вниз нажати), друга ставить на замок (теж вниз). ПРичину точно так і не встановив, почистив лапки, знімати замок не було часу... Видно нажимний елемент ручки не дає піднятися до кінця тій лапці, що ставить на замок. Треба буде знов підрегулювати, раніше все було good :mrgreen:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)