треба відкрити капот в Б5 пасаті а замок заклинив взагалі як то можна зробити і з якого боку братися ! ! !
Відповідь: Заклинив замок капота ! Значить попробую прояснити проблему ! В машині сів акумулятор і заклинило замок капоту. А треба би її закатуляти на Алекс але вот проблема Там коробка автомат то здається буксирувати неможна. Значить потрібно або відкрити капот замінити акум і зробити замок або Закинути машину на евакуатор і завезти її до майстрів на Алекс. Вот другий варіант хоробий тіки сильно валютненький получається може хтось щось по першому підкаже ???
Відповідь: Заклинив замок капота ! ну ти мені скажи на кой ти таке пишеш прийшов запитав я ше тобі поміг а тепер вазнікаєш, почекай може хтось і порадить шось полєзне !
Відповідь: Заклинив замок капота ! ну шматрі. є декілька варіантів з Б5. Перший. Попробувати зняти акуратно решітку в морді і вручну відімкнути капот, чкщо не вийде акуратно то решітку грохнути і зробити це вручну. (не зовсім валютний варіант, попадаєш в решітку). Другий. Якщо відкритий салон і ти можеш автомат поставити в положення нейтралки і затягнути її на евакуатор, значить ти можеш її взяти і на буксир, за дрейфування машини на Алекс менше візьмуть, хіба би ти її з криму тягнув, тоді панятна. Думаю перший варіант відпадає, залишається другий (друга половина тексту). І взагалі йдеться про Б5 чи про Форд?
Відповідь: Заклинив замок капота ! Kinder дуже дякую ! але виникли зустрічні питання ! 1. Як акуратно зняти решітку ??? 2. Чи можна на Коробці автомат на нейральній передачі тягнути машину ??? Фордів Б5-х небуває !!! 3. Чого би я на форумі Ваген клубу питав про форд ? Travel Я не вазнікаю я просто наголосив що на той момент невідбувалось ніякої активності я і непробував когось образити ! в нас і то менша активність на форумі !!!
Відповідь: Заклинив замок капота ! Потрібно зняти захист двигуна, передню його частину, (бажано на ямі або естакад) і таким способом ти доберешся безпосередньо до замка, а там по ходу діла думаю розберешся що куда тягнути. На Алексі здруть як ща ремонт літака, в знайомого на БМВ на Христині за таку саму процедуру здерли 400 грн і всеодно знову поламалось.
Відповідь: Заклинив замок капота ! я сам особисто буксирував майже 2-тонну тойоту Рав4 з автоматом в якої сів акумулятор і нічо - всі живі... тікі трос порвався два рази...
Відповідь: Заклинив замок капота ! Напевне треба вирізати дирку в капоті і поміняти акамулятор і проблема вирішена! Але ні є щеодна проблема, є дирка в капоті - значить буремо якийсь гарний задув і ставимо на дирку (наприклад від Imprezu) і буде гарно дивитися! Висновок: і це дуже вигідно, і акамулятор поміняли, і тюнінг зробили!
Відповідь: Заклинив замок капота ! 1. Не знаю як акуратно зняти решітку, нажаль в мене Б4, а вони інші. 2. В мене коробка автомат і нейтралка саме для таких випадків! 3. Згада історія з Опельом Омегою, така сама срань була. Так вот, заграни на нейтралці або на яму або на підйомник на сервісі, зняли захист двигуна, і дотягнулися до акумуляторами з дротами від іншого акумулятора і відкрили капот, потім акумулятор просто зарядили і все пучком, правда потім замок з електрики переробили на механіку, щоб не гратися в морози знову з таким. Єдине коли пхали дроти прикурити акумулятор, щоб не чиркав "+" на корпус авто натягнули пластикові ковпачки, а коли притуляли їх пальцями зняли при клемах. Це прикурювання зайняло 7 хв поки врубалися (нащупали) клеми. Задаю питання а як на заводі зробили таку непередбачувану конструкцію. А прикол за Форд Б5 мені сподобався, +1 тоді, розвеселив! :mrgreen:
Відповідь: Заклинив замок капота ! Z@k, привіт! 1. Потрібно її вивчити, підозрюю, що 99% власників тих машин навіть не здогадуються, як це робиться, але зніматися вона якось повинна, це передбачено виробником. Підказку щукай на www.elcats.ru - там по марці в по році знайди машину і запчастину, вивчи кріпленння і вуаля. 2. Можна. Треба поставити "N". Зважай на те, що тугими стануть руль та гальма. 3. У нас на форумі трапляється гумор різних гатунків. Звикай 4. 2 години для сторінки відповідей дещо замало інколи навіть для форумів глобального масштабу.
Відповідь: Заклинив замок капота ! мда, читаю і плачу... спитаєш Орко чого плачу, відповім... 2. Тут ти мене процитував... 3. Чого ти вирішив, що я написав гумор? Вроді описав реальну ситуацію. 4. Критикуєш наших :-|
Відповідь: Заклинив замок капота ! 2. Нікого я не цитував, я висловлював свою думку. 3. Я не вирішував такого, я констатував стилістику форуму. 4. Не критикую. 5. Де перший пункт? Чому почав з другого? :mrgreen:
Відповідь: Заклинив замок капота ! щодо першого пункту... якщо б написав щось по першому пункті, ти б не звернув увагу, а так звернув, що я його пропустив :!: