пасат В3 1.6 RF Залив моторне масло масло ZIC напів-синтетику 10W-40 Так почали стукати гідрокомпенсатори на холодну пострашному. На гарачу також стукають гарно. По ідеї хренове масло. Оригінальний пробіг двигуна невідомий, тому питання чи можна спробувать залить мінеральне масло, чи лити лише напівсинтетикуу????
Наскільки в мене є інформація, ЗІК робиться з переробленого масла. Таке купувати і заливати страшно навіть в бензокосарку....
shell 10w40 hx7 в мене на гідрокомпенсаторах супер ...завів цик-цик дві секунди і тишина всю дарогу ) ціна 150грн. рекомендую
Я колись задавався питанням, яке масло краще читав всі відгуки нормальне це Aral та Motul собі лию Motul 6100 10w40
поділюсь своїм досвідом про гідрики мотор PF, зараз пробіг по одометру 390 тищ, можливо десь так і є Коли купив авто на одометрі було 330 тищ та масло 10W40 невідомої марки (по словах продавця) Заливав TOTAL 10W40 - все гуд Castrol 5w40 все гуд але розхід масла до 1,5л літра на 10 тищ TOTAL 5W40 все гуд але вже розхід масла 1літр на 10тищ Залив MOTUL 10W40 і тут мої гідрики показали свою "мудрість", цокали що на холодну що на тепло. Яка причина догадуватись важко, але впадло було їх міняти. Я прийняв рішення залити Liqui Moly MoS2 Leichtlauf SAE 10W-40 (Молібден) (повірив рекламі ). Гідрики вперто ще цокали кілометрів 800, але здавалось що з кожною сотнею все менше і менше. Після 1000км пробігу на цьому маслі, мої "мудрі" гідрики замовкли. Нещодавно знову зробив заміну масла і залив його ж, все гуд. Гідрики мовчать, я спокійний.
В мене гідрики цокотіли при нижньому рівні масла по щупі, так було при купівлі авто, невідоме масло, 100%, що якесь дешеве на розлив. Я заливав Bizol 10w40, то все норм, ну хіба тільки знову ж таки при нижньому рівні по щупі, зараз на 3к проїзду доливав десь 400грам, то норм все. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
хм...лию ельф 10в40...брав на екзісті 4л 170грн +-...залив все норм але маслосйомним торба бо уровень падае до мінімума і тримаеться...буду міняти скоро і масло нове залию заодно..)а так за 4 тика грам 100долив ..хоча зараз знов мінімум..гідрики цокотят перші 2 сек і то не завжди ...
Шо за бред. Звідки така інформація. Що за нові технології. Між якістю Aral та Motul безодня. Для інформації - Aral належить BP Немає такого поняття як можна/не можна лити мінералку. Є поняття можна/не можна лити масло з певним допуском. Можете орієнтуватися на VW 500.00, 501.01. Основу обирати Вам, але двигун не бере моторної оливи, я б лив напівсинтетику.