Замерзає в мороз МКПП

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Хулыган, 21 гру 2010.

1. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Замерзає в мороз коробка передач, та так шо не можна ніякої передачі втикнути доки не прогрієш машину..

В чому може бути причина?...я шось підозрюю шо справа в маслі..
    Якшо хтось мав подібні проблеми прошу підказати :yes:

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    звичайно в маслі, якщо воно там ще є :). Заміни, можна навіть на мінералку, 45 грив літр, буде на морозі чуть тугіше ходити, ніж синтетика, але не страшно, не замерзне. Не знаю чи є сенс в синтетиці (145 грив літр), хіба якщо є гроші і бажання...

3. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Я тут почитав поцікавився...пишуть люди шо не тільки в маслі причина..навіть скоріше не в маслі...кажуть тяги замерзають.
    Треба буде збадати коли знову замерзне

4. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    як може замерзнути тяга?))) діло в маслі!!!!!!!!! Заїдь на будь яку цивілізовану станцію обслуговування і послухай що скажуть специ.

5. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Може і так але я собі згадав...в мене минулого року теж така фігня була...
    замерзає завжди після відлиги...а коли довго стоять морози то всьо зашибісь
    Так ніби десь є вода..а в морози висихає..

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Тяги в районі двигуна а там постійно горячо і поки двигун вистигає все висихає.... А ти в КПП колись масло міняв....?

7. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Машину рік як пригнали....ше практично нікуда не лазив :nea:

8. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Ги-ги, есктремал... Коли беру машину, масла міняю...

9. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Нє ну в моторі міняв звичайно...а в коробці майстер на станції понюхав подивився на рівень поцьмокав язиком і порадив залишити те шо є...то ше в літі правда було)

10. XFox

XFox Місцевий

Ну майстри скажімо то так, окрема тема... :) Скільки майстрів, стільки думок ))) Краще замінити масло, майстер який сказав, що можна їздити, тобі коробку не купить нову напевно...

11. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Тепер виникає тільки одне питання...Де взяти хороше оригінальне масло???

12. XFox

XFox Місцевий

А ото вже сірьозне питання ))) Мені привозить кулєга з польщі, а же тут купити, навіть не знаю :))) Я в коробку останнього разу кастрол таф-ікс 75в90 лив... Не месний звісно... Два по літру, ше лишилося пів з пів баклашки

13. XFox

XFox Місцевий

Доречі оригінальне масло то не закон, є хороші масла і не оригінальні

14. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Скажі мо так ..я мав на увазі хороше і не підробне.
    Обідно було б вилити нормальне масло і за своїж гроші поміняти на якусь фігню :nea:

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    На рахунок масла. У мене давно, вже більше трьох років, тече коробка. Мікротріщина в корпусі. Тече не критично, тому я не спішу міняти коробку, а доливаю масло десь пів літра на 2-3 тисячі км. Масло купую вже більше трьох років те саме - фірмове трансмісійне Лукоіл, яке продається на одноіменних заправках. Масло дешеве. Коли я починав його лити, коштувало шось 20 грн/л , зараз вже за 30 грн перевалило. Судячи з того що за весь той час моя коробка не розвалилася, не поламалася, нічого їй не сталося, роблю висновок, що це масло доволі непогане. Проблеми із замерзанням зимою не було. Але я не буду тобі нічого радити, просто розказав про свій досвід, висновки роби сам.

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Гіпоїдні масла ті що в коробку так не підробляють як моторні. Купляй 80*90 і дивись. щоб упаковка не була "ліва".....

17. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Так ти не забувай, що таку розкіш як ти не кожен може собі дозволити - в коробці твого авто ПОСТІЙНО СВІЖАКОВЕ МАСТИЛО !!! :D А які були б характеристики цього масла. якщо б воно "покрутилось" так тисяч 100... (ще й в замкненому циклі) ???
    P.S. я на службовому авто (на 1 т. км. доливаю 1 л. мастила...правда у двигун) міняю тільки масляний фільтр... :D

18. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Масло 1 л 1 тис

Привіт
    І скільки ти вже проїхав на тому ????
    Доливаючи масло ти поністю не відновлюєш його властивості , нагар ( осад ) і все решту вичищається при заміні і тільки . Фільтр не все вловить.

19. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    100 т.км!!! ще раз повторю - авто службове і його ніхто не шкодує... (Спрінтер 412 1999р. в. і забирали ми його вже з пробігом в 200т.км)...:yes:
    P.S. мужики, не "лікуйте" мене...знаю, що це зовсім не те відношення, на яке заслуговує авто, але... "маємо те, що маємо" (с)...

20. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Я думав брати дорогу синтетику...а 30 грн літра то то повна халява)
    ..і скільки на ньому їздити можна??

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)