Приходжу сьогодні на стоянку, сідаю в машину і :shock: :shock: :shock: вікна замерзли зсередини. Лобове замерзло не повністю, а десь-так по середині. В чому то може бути причина?
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. Коли закривав машину і йшов додому , то вона була нагрітою в середені ? p.s. Коли лишаєш машину на стоянці (щей в мороз) то її необхідно провітрити (по відкривати всі дверки) на 3-5 хв , щоб була однакова температура .:smile:
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. В тому то й справа, що я провітрюю. То ж по ідеї вода або еонденсат на вікнах, але звідки він береться?
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. Я коли заїзжаю на стоянку, то відкриваю 2 окна і їду до міста стоянки з відкритими вікнами. Потім стаю, відкриваю багажник з дверцятами і чекаю хвилин 5, потім тільки закріваю машину і йду додому.
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. Вода в салоні... Тут однозначна відповідь. А береться певно з пошкодженої пічки.
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. В мене також така ситуація присутня. Ранком сідаєш в машину а вікна зсередини покриті інієм. Пічку також недавно міняв. Причиною запотівання вважаю ковралінові коврики які набирають вологу від танучого снігу. Коли їздиш і в машині тепло, вода з ковриків потроху випаровується і поставивши на стоянку авто волога конденсується на вікнах і потім замерзає. Треба пробувати провітрювати авто після поїздки.
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. Та ні... Я ніколи нічого не провітрював - і ніколи в мене такого не було. Ні в гольфі ні в корадо. Причина думаю якась інша.
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. у нас мороз -1 -2 і то не завжди! Поки що більш лютішого поки що не було!
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. Народ, причина справді в тому що машина нагрівається, під час поїздки на стоянку, справді спробуйте відкрити вікна (не повністю) за 5 хв. Я наприклад курю, і взагалі з закритими вікнами неможу їздити!
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. а я не курю і не провітрюю, а навпаки можу ще на стоянці попити пивка в машині і погріти машину а потім вийти і піти. і рано в 7.00т нічого з середини не мерзне, а от знаружі ініій. отже або і вас занадто просто вітер проходить через всі воздуховоди і заморожує конденсат на склі, або ще якись факт. спробуйте разок раді інтереса накрити воздуходувки якоюсь тряпочкою.
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. В цьому може бути причина - при заміні пічки під килимки натекло багато антифризу, тепер він поволі випаровується.
Відповідь: Замерзають вікна зсередини. я провірив.. якшо добре нагріту машину поставити без провітрювання то нічого не запотіває відповідно і не замерзає.. тут в чомусь іншому справа.. от це ще треба провірити вода і від ніг може назбируватись..