Привіт всім. Виїхав сьогодні зі стоянки - машина стала табуретом, зад лупить по ямах як деревяний.:evil: Може бути через те що підмерзли стойки?:shock:
Відповідь: Замерзли задні стойки Одне слово, гриміли задні ремні які попали на ту сторону сідушки в багажнік.:-D Перепрошую всіх за флуд.:roll:
Відповідь: Замерзли задні стойки Тим не менше, такий ефект справді існує. Правда , мені здається що ще нема тих морозів щоб воно так відчувалося. Але минулої зими памятаю, коли мороз був дай Боже, я відчув суттєву різницю, коли машина постояла на сервісі в теплесенькому боксі декілька годин. Я звідти виїхав таке враження шо на іншій тачці, дійсно стала набагато м"якша.
Відповідь: Замерзли задні стойки в мене була така штука шо паходу тяги позамерзали - позаминулої зими то ше на пасаті було - то треба було бачити як я виїжав з патона на городоцьку і то мені вдалося з 3 разу руль крутився один оборот в одну сторону і пів оборота в другу
Відповідь: Замерзли задні стойки Тут мова про інше. Стойки не те шоб замерзають, вони просто стають значно твердіші.
Відповідь: Замерзли задні стойки так є, на морозі масло в амортизаторах згущується і вони тають твердіші
Відповідь: Замерзли задні стойки ну не знаю шодо стойок але масло в коробці стає таке густе в -20 і нижче шо машина хоче їхати і на нейтралці а шоб передачу виключити чи включити тре понапрягатись. в двиглі напевно таке саме тікі шо то стартер відчуває а не водій
Відповідь: Замерзли задні стойки А яке масло в коробці ? Думаю то проблема в маслі. Минулої зими в мене такого щоб пробувала їхати на нейтралці навіть в -30 не було. Масло GL-5 було (хоч його мені і не варто лити). Зараз Лукойл GL-4 80W85 вроді - подивимось як буде в морози.
Відповідь: Замерзли задні стойки минулої зими в -26 градусів відчував як кузов в Пасаті скрипить, гидотне відчуття було.
Відповідь: Замерзли задні стойки У меня аналогичная проблема. На ямах как-будто кто-то в багажник залез и молотком по кузову стучит. Думаю, что аморику пришол пипец. Завтра с самого утречка поеду в сервис, думаю, надо менять.
Відповідь: Замерзли задні стойки а в мене як позамерзають то наоборот машина тихенько їде і нічого не гримить заднім стойкам торба ніяк не збируся поїхати поміняти (стойки пиляться вже місяць десь)
Відповідь: Замерзли задні стойки в мене коли мороз то чуэш якись скрипи непонятно звыдки, ну а руль оборот туда і назад більше не крутиться, ну і на нейтралці хоче їхати хоч масло Лікві молі по мануалу. ну а шодо амортизації то може сніг налип на балці або під аркамиі замерз на камінь в мене таке було , їхав як на тачках.
Відповідь: Замерзли задні стойки Десь я читав, що то стойки насосують води і відповідно та вода замерзає при мінусовій температурі.