Бляха муха:ireful:, тут що нема хлопаків які хоть щось знають про мотори і гольфи. не хочу продавати я свого G2, вони кащі. І дуже подобаються мені, такі всі квадратнинькі, але не подобається що 1.6ТД такий трохи туповатий. І як би було можливо поставити йому новий двіг, я б був вельми щасливий, а деньгі - пиль, но сцуко дорогі мені теж. Кароче...
мотор влізе але а поставив би 1,9 ТДІ (номер мотора AFN) якщо ТДІ то треба брати зі всім на вісним і проводкою Подумай шо 75 коней, а шо 110 конячок
А ти не подумав шо номери і обєм моторів не будуть співпадати з тими які в тебе на тахпаспорті і як ти це поясниш ДІШникам?
номера то нема,але не всі гайці настільки тупі,щоб не відрізнити 1,6 від 1,9. 1,9 на Г2 не ставились,отже не думаю що легко буде зробити переобладнання.
75 к.с. - 1.6TD. Ну, поки- що проблемма як всунути; чи з коробкою міняти і всім остальним, чи без коробки , чи сяде він на місце...
дивився як запхали 1,9 ТД ніяких кріплень не переробляли , коробка від 1,9ТД але паливного насоса не мали від1,9ТД то поставили від 1,6 ТД
відкрий ваш магазин і глянь чи на продаж нема гольфа2 з мотором 1,9 від пасата або третього гольфа(доречі двигун підходить як від В3 так і Від В4 пасатів)