Хтось міняв 2 двірники на один, коли тюнінгував свого Гольфа???? Думаю, що задоволення то недороге, але виглядати буде стильніше (особливо коли 3-дв. Гольф). Такі ж двірники стоять на мерсах, сеатах (ібіза 90-их точно мала таке) і ще багато інших марок авто. Якщо хтось володіє інформацією, знає як робити, або просто хоче висловити своє ЗА чи ПРОТИ - будь-ласка напишіть :grin: П.С. По-моєму цю тему ще ніхто не піднімав :roll:
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) один двірник то по спортивному виглядає, але не зручно, бо лишає великі куски бруду у верхніг кутах скла, я колись мав таврію то там один двірник то вночі коли повертаєш погана видимість , короче мені не подобається, не зручно, зато практично бо треба міняти одну а не дві щітки.
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) Не згідний. Монодвірник це навпаки правильний двірник на відміну від подвійного. Такі ставлять на ралійні машини. Його перевага - він викидає воду, бруд болото ітд на дві сторони від машини, причому робить це в мілісекунди. Натомість подвійний забирає бруд, пхає його до низу лобовухи, далі бруд під дією зустрічного потоку повітря знову піднмається, знов зустрічається з двірником і так аж доки його не знесе до краю. В мене на зеленому сірку стоїть монодворник, в сильний дощ він просто розкидає воду в машини, що стоять чи їдуть зліва і справа, а не ганяє її туди-сюди. До речі, часто мене питають знавці-ваговоди, чи я не маю запасного. А щодо таврії - там проблема в виконанні а не в принципі роботи.
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) тільки один момент.. вони в них лягають мене хоч і пре vortex стайл але то та шо я небуду робити на свому гольфі..
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) Solaris Справді вони лягають А я, напевно, буду таке робити.......але треба ще назбирати інфо як це робиться ПРАВИЛЬНО, тому хто знає - напишіть, plz.
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) http://cgi.ebay.co.uk/VW-Volkswagen...1399201QQihZ011QQcategoryZ45645QQcmdZViewItem http://www.bonrath.com/e/go.htm
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) Витягти один двірник не проблема. В нас, на відміну вуд Сірокко та Таврії центральний двірник стоїть не посередині. Тому або ставити здоровенний як на Мерсах (що рухаеться не тільки по осі, а й в сторону) чи тішитися тим, що є. Якщо є грощі можна переварити місце кріпленя та зафарбувати, це буде сцупер!
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) Наш знатущий форумчанин krilov казав мені, що виставити мертве положення по центру зовсім не складно на будь-якому штатному двірнику
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) На второй гольф поставить монодворник вообще не проблемма. Есть в наличии б.у. - 50 $
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) їхав сьогодні за таврієюі простріляв шо в неї лягає і досить непогана зона витирання ;-)
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) Неа то всьо фігня, в ВВ шарана класно двірники рухаються там нема брудного ні верхнього, лівого ні правого кутка. і воду вони викидають за два борти зразу, і чистять понтово, і якщо ставити безрамочні двірники то вони працюють на 100% на відміну від всіх інших вікон, де права щітка в нижньому положенні крайочком не доторкається до скла.
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) 514rabbit Спасибі за сайти =) Там походу з доставкою вийде 20 фунтів. Чи я щось перепутав??? Сайт трохи запутано зроблений Не люблю я такі сайти СаМоКаТ Цей за 50$ у Вас самий простий чи такий як у мерсах??? Фотку можна??? Щоб мати приблизне уявлення, як виглядає
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) Привіт всім! Якраз хотів створити тему про двірники... Хто знає, якого розміру оригінальні двірники у Г2? Бо на моїй стоять якісь дуже великі. Це зручно, але лівий двірник стер зверху ущільнювач лобового скла, тому, напевно, доведеться замінити. Дякую.
Відповідь: Заміна 2 двірників на 1 (Гольф 2) в мене стоїть той шо на пасажирській стороні менший трошки зарахунок чого не тре ;-) взагалі роблять самі ті поводки коротшими і тоді кажуть зона очистки як на мерсі в мене ше колись стояла така щітка на водійській стороні шо посередині того трикутника майже не було і не терла.. памятаю шукав таку розміра небуло такого нігде.. а тепер вже забув який то розмір