Можливо це комусь пригодиться - якби перед початком роботи я щось подібне прочитав то зекономив би свою мін год часу - Вчора ввечері міняв бендікс на стартері BOSCH – бендікс взяв теж BOSCH в фірмі Авто Віват за 125 грн . Міняв в гаражі без ями — спочатку піддомкратив праву сторону машини , потім трохи підняв двигун іншим домкратом . Від*єднав всі дроти від стартера . Зняв також для зручності вентилятор ох-ня рад-ра. Тоді відкрутив два болта знизу — один на 14 інший на багатопроменеву зірочку (купив на базарі) , тоді один болт зверху — і стартер в руках . На валу є стопорне кільце — з ним по незнанню напарився — потім методом спробі помилок — дойшло — треба в сторону стартера збити обойму , а потім зняти саме кільце . Після цього зняв втягуюче , витягнув таку гумову вставку (не знаю треба було це робити чи ні ) , тоді подалась вперед оранжева пластмасова деталь(невизначеної форми ) , після цього знову ж таки через брак досвіду довго відділяв бендікс від пластмасових лапок остерігаючись поломки , але вдалось — треба витягти з лапки одну сторону пластмасового кільця з напливами , цю лапку опустити під кільце , а тоді провернути кільце , щоб вискочив із зачеплення із другою лапкою інший наплив . Тоді порівняв старий бендікс з новим переконався що все гут і п зворотньому порядку поставив все на місце . Можливо треба було ще поміняти втулку в корпусі коробки , але в магазині сказали , що треба приїжджати зі старою ?? Я її заміряв 15 мм висота , 11 мм внутр діам — заміряв вал , стінки десь по 1 мм(може менше) — можливо куплю і колись поміняю . Щоб купити бенікс — треба номер стартера — без цього в магазині не знайдуть .