Заміна двигуна 1.8ААМ на 2.0 2Е

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Oleg Golf3, 9 лип 2016.

1. Oleg Golf3

Oleg Golf3 Початківець

Golf3
    Всім привіт. Маю двигун 2.0 2Е, незабаром хочу встановити замість теперішнього 1.8 ААМ Маю декілька питань, можливо хтось вже через це пройшов. В наявності маю: двигун 2е з усім навісним крім помпи та генератора, проводка вся, росходомір повітря, прийомну трубу з лямбдою, ЕБУ, катушка запалювання.
    1) Потрібно міняти бензонасос? як дізнатися його характеристики
    2) Чи потрібно міняти трамблер?
    3) Що це за блок який обведений на фото?
    4) Помпа підійде від 1,8 та генератор?
    Можливо ще є якісь підводні камні, буду дуже вдячний за поради. 2е1.jpg

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Бензонасос не треба міняти (хіба старий і не дає того що треба тиску), Трамблер обовязково міняти

3. Oleg Golf3

Oleg Golf3 Початківець

Golf3
    Наскільки я знаю бензонасоси є які видають по 1,2 бар, а є які 3, як дізнатися скільки у мене на 1,8 ? Поправте якщо помиляюся.

4. Labro

Labro Новачок

Гольф 3
    Не хочу шукати що за двигун ААМ, але з бензонасосом алгоритм простий-- якщо моновприск, то 1,5 бар (або близько до того), якщо повний інжектор то 3 бара, сам насос може видавати всі 6, але регулятор тиску на рампі буде лишній тиск відсікати...

5. Oleg Golf3

Oleg Golf3 Початківець

Golf3
    тобто можливо доведеться замінити лише регулятор від 2е?

6. Yrasuk

Yrasuk Active Member

Volkswagen Passat B4
    Насос на моно 0.8 -1.2 а на двох кубовому інжекторі має бути 3, насос треба міняти 100%

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Не треба нічого міняти. Регулятор на 2Е стоїть на рампі до форсунок 2Е.На моніку регулятьр стоїть в головці моноінжектора.Підключаєш паливні шланги до рампи і все. А насос просто провір манометром, якщо дає тиск в стінку більше 4 бар то залишай, якщо меньше то міняй

• Подобається Подобається x 1
  8. Oleg Golf3

Oleg Golf3 Початківець

Golf3
    Дякую всім за надану інформацію. Підскажіть що це за деталі ? Купував разом з двигуном.

Вкладення:

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Перше вакумний клапан- регулятор. Друге напевне щось до газової установки

10. Oleg Golf3

Oleg Golf3 Початківець

Golf3
    Машина була не на газу

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)