Всім привіт. Маю двигун 2.0 2Е, незабаром хочу встановити замість теперішнього 1.8 ААМ Маю декілька питань, можливо хтось вже через це пройшов. В наявності маю: двигун 2е з усім навісним крім помпи та генератора, проводка вся, росходомір повітря, прийомну трубу з лямбдою, ЕБУ, катушка запалювання. 1) Потрібно міняти бензонасос? як дізнатися його характеристики 2) Чи потрібно міняти трамблер? 3) Що це за блок який обведений на фото? 4) Помпа підійде від 1,8 та генератор? Можливо ще є якісь підводні камні, буду дуже вдячний за поради.
Наскільки я знаю бензонасоси є які видають по 1,2 бар, а є які 3, як дізнатися скільки у мене на 1,8 ? Поправте якщо помиляюся.
Не хочу шукати що за двигун ААМ, але з бензонасосом алгоритм простий-- якщо моновприск, то 1,5 бар (або близько до того), якщо повний інжектор то 3 бара, сам насос може видавати всі 6, але регулятор тиску на рампі буде лишній тиск відсікати...
Не треба нічого міняти. Регулятор на 2Е стоїть на рампі до форсунок 2Е.На моніку регулятьр стоїть в головці моноінжектора.Підключаєш паливні шланги до рампи і все. А насос просто провір манометром, якщо дає тиск в стінку більше 4 бар то залишай, якщо меньше то міняй