майже однакові але в принципі дуже різні ! ! ! так виглядає моноінжектор зі середини ! ! ! а так виглядає майстер шо миняв форсунку !!! як шо комусь треба поминяти можу допомогти !!!
Відповідь: Заміна форсунки по моєму Ви хотіли показати гараж де проходить дійство олів*є :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Заміна форсунки заміна проходила без олівє, просто як шо комусь треба можемо скоренько поминяти ! ! !
Відповідь: Заміна форсунки так ви розкажіть як то все посиналося.... від чого виникала потреба заміни, характеристика і думки про ту кращу і гіршу. Як знімали, як ставили, які результати наочні після заміни.
Відповідь: Заміна форсунки Вапшєто винен у всьому Квас десь зказв Петрові шо там в мене якась модна фурсунка і через неї машина ше скорше їде, вот і весь початок:grin: далі я з доброти душевної віддав йому свою форсунку і тому ми їх переставили результат очевидний, Петрова машина ше скоріше набирає швидкість,а моя до 3000 оборотів ніби все як було а вот після 3000 здається мені наберає повільніше ніж було !
Відповідь: Заміна форсунки та форсунка має більшу розбризкувальну здатність чи як то правильно там називається
Відповідь: Заміна форсунки а де такі форсунки можна купити, скіки вони приблизно коштують і чи вони мені шось дадуть на 1,4?
Відповідь: Заміна форсунки Народ на мою машину треба форсунки, які мені ставити щоб краще їхала? Мотор РВ.82kw 1,8і Digifant. Велике дякую.
Відповідь: Заміна форсунки мені здається шо в тебе на машині стоять електричні форсунки!! до твоїх форсунок дроти підходять??
Відповідь: Заміна форсунки Діджифан - то й є електронний інжектор. І форсунки у нього електричні. А якщо так, то можно спробувати старі форси почистити на стенді.
Відповідь: Заміна форсунки Електричні. Я хочу щоб вона була трохи швидша. А чистити що місяця мені вже набридло.
Відповідь: Заміна форсунки То прочіпуй моск твого інжектора. Ставити інші форси нема сенсу, бо у тебе управляє відкриттям фосунок моск, ане механіка. Якщо описати дуже просто, то після чіпування відкриття форсунок буде раніше а закриття піздніше. Так буде більш зрозуміло.
Відповідь: Заміна форсунки якщо відключити (фізично) датчик температури входящого воздуху, то мозги стануть в режим обриву датчика і амтоматично поставлять значення температури 20 градусів. і відповідно збільшиться час відкривання форсунки. п.с. звісно то якщо в тебе в вхідний колектор подається розігрітий воздух.