Заміна ГРМ. Вперше під капотом Гольфа2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем hobyt15, 23 сер 2012.

1. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Можливо мої питання будуть дивні для бувалих гольфоводів, але все ж прошу допомоги!
    Питання таке- маю бажання після нещодавньої покупки Гольф2 1,3 карб. поміняти ремінь ГРМ для підстраховки і тому шо присутній легкий свист десь з тієї сторони))) виникла підозра на ролик ременя, проте сказати точно не можу.... ну не спец я в тому ділі...)) Отже, чи дійсно може свистіти ролик?
    Слідуюче- виявив що високовольтні провода пробивають на кузов, як це скажеться на роботі двигуна???
    І ще- СТРАШО нервує легкий дзвін десь з під кузова!!! При їзді по поганій дорозі.. Ну ніяк не можу знайти причину... Може хто стикався з таким???
    Наперед дякую:yes:

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    В мене те саме. Ролика там нема, ним служить водяна помпа, вона і свистить. Міняти за бажанням або по рекомендації майстра, можна разом з ременем, якщо йому "пора". Бо доступ туди трохи утруднений.
    ВВ дроти як мигають в темноті, то мотор трохи троїть, плавоють холості, в мене принаймні так було.
    А дзвін з-під кузова - то вже гадання... В якому районі? Може супорта, вихлопна, щось з ходовою...

3. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Так значить там ніякого ролика немає???

4. orl8

orl8 Початківець

VW Golf 2
    В мене траскотіли супорта. Було враження що їду на фірі з дерев'яними колесами.

5. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Будеж їздити спокійніше після заміни паса ГРМ:D... Я теж після покупки замінив. Попробуй легко нажати на гальму коли чуєш дзвін, якщо пропаде- значить гальма. В мене "пружини" колодок загубилися і був дзвін. Причин може бути банато.

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Бажано зробити заміну ремня грм і помпи бо в 1,3 при обриві гне клапана.Не рекомендую ставити ремінь контітеч або дейко дуже багато підробки,рекомендую фірми GATES або BOSCH і помпу фірми GRAF і обовязково зверни увагу на антифриз щоб було залито то що потрібно.

7. YuraRut

YuraRut Active Member

VW Golf II був :( Шкода Октавія А5
    І бажано то все робити в майстра, бо при відсутності досвіду, можна наробити біди.

8. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Який антифриз підходить? У мене залито Gromex G11.

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    В наші авто лиють синій або червоний антифриз,я продаю ф-ми HEPO або SWAG

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)