В мене на гольфі 2 стоть мотор 1.9 тд, а коробка невідомо яка(припускаю шо від 1.6 дизель) і вона вмирає. Товариш мені дарує коробку від поссата б3 до мотора 1.9 тд і я думаю шо це було б круто але є одне але. В мене вижим на тросі, а там гідравлічний. Може хтось підкаже чи можливо таке переробити шоб вона туди стала?
що спонукало на такі припущення? які признаки того вмирання? щоб визначити яка коробка, лізь під авто, з самого низу повинно бути марквання..... звісно, якщо машиною не повзали і не стерлось то маркування.
вона жива полюбому, там коробка з донора. мене тільки турбує вижим, як то зробити,чи взагалі реально?
1 Бери з донора і педалі бо принцип троса - педаль тягне, а гідравліки - натискає, тому вони різні. 2 Шукай від такої як в тебе кпп ричаг вижиму і пробуй здопомогою жінки болгарина, і якоїсь матері зростити один з іншим, але це буде не легко, так як на кпп з вижимом під трос, є ще специфічне кріплення під зовн оболонку троса, без нього вижиму не буде. що один, що інший варіант, дуже геморний, хоча як показує практика... Зроби фото кпп донора, і знайди маркування старої кпп
хлопаки не лякайте людину. все стає на ура. тільки тре ще декілька запчастин з донора. а саме: маховик корзина фередо блок педалей головний цилінд зчеплення робочий циліндр зчеплення магістралі. механізм вибору передач( кулісу.) і скоріш за все півосі і гранати.
Арсене, краще ту даровану коробку продай, доклади трішки грошиків та купи ту що треба, вийде без гємору та дешевше.
Щоб все це переробити вийде дешевше відремонтувати його рідну КПП. diesel757 правильно радить - простіше продати цю і купити ту яка тобі підійде.
на скільки мені відомо то на гольфи 2 нейшов двигун 1.9тд. відповідно та кпп 4т не розрахована на цей двигун. якщо робити для себе і на довго звісно краще 02а. та і найти таку кпп легше в нормальному стані.
Двигун 1,9 ТD (мабуть що це ААZ) серійно агрегатувався коробкою 020 (як правило СНD). Раджу таку і ставити (якщо що, то в мене є). Це дуже добра, надійна і живуча КПП. Натомість 02А, крім того, що потягне за собою мульйон затратних переробок, ще й дуже ніжна, і має один дуже проблемний вузол - механізм вибору передач. І ще. 02А - неможливо подружити з приборкою Г2 (оскільки датчик швидкості бере інформацію з диференціалу), а в коробці 020 (для Г2) - з вторинного валу.
в мене просто є 02а наскільки я розумію, я б помінявся коробками якшо так можливо,шоб не паритьсь з тими переробками!( навіть з якоюсь доплатою)