Заміна корпуса термостату 1,3 НК на 1,3 МН

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ENERGY, 24 тра 2010.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    В мене тріснула кришка термостату (патрубок що накриває власне сам термостат і виходить до радіатора) під номером 4 (ориг. номер 052 121 121 Е)
    Побігав по базарах, пообдзвонював магазини толкові, і на шротах - нема, навіть на екзісті не продають. Ставилася така деталь лише 1984-1985років на двигуни 1,3 НК тому мабуть і рідкісна. А от на кожному кроці є корпуса термостату для двигунів 1,3 МН і NZ. Питання - чи можна повністю поміняти корпуси термостатів, блоки двигунів вроді схожі? Правда на малюнках отвори до блоків двигуна в них різні (зверху новіші - внизу мій варіант)
    P.S. Ще по екзісті побачив, що такі ж корпуса термостатів стояли на 1,3 двигунах в GOLF I, навіть кришка термостата схожа і має номер 052 121 121 D
    Варто може шукати ще таку (хоча думаю на Golf I ще важче найти)?

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Маю знятий корпус термостату і кришку 1,3 МН ( може підійде ).

3. ENERGY

ENERGY Місцевий

Треба буде якось подивитися, поки що є надія залляти ту кришку епоксидною смолою а потім на герметик і так їздити, поки не найду оригінальної.
    Просто думав може хтось досвід має і знає конкретно які отвори в блоці НК і МН :sad:

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Різниця в головці, в HK клапана без компенсаторів, а в MH відповідно з компенсаторами. В мене теж була така проблема саме з HK двигуном(2 варіант) то я ту пласмаску незнайшов, а замінив куском м"ясорубки (я нежартую) взяв ту частину яка використовується для начинки ковбас, трішки підточив по колу і спланував місце з"єднання з турмостатом. Три роки від"їздив ніяких підтікань небуло.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Треба було ще паралейно ковбасу робити....))))))))

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хоч це звучить смішно але дійсно так і було. А на ковбасу я заробляв катаючись на справному автомобілі:)

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Наразі свою проблему вирішив - знайшов в Дніпропетровську цілу цю саму кришку і купив.
    Правда раді інтересу заклеїв ше свою стару - сьогодні будем випробовувати чи витримує епоксидний клеї 100"С :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)