купляєм люк перед встановлення краще його зразу гарненько помити і повичищати всі канали водовідвідні, по можливості провірити чи не протікає в місцях зєднання пласмаси і желіза. для того щоб зняти стелю потрібновідкрутити ручки, повідщолкувати пласмаси ззаді, зняти декоративний ущільнювач навколо люка з салону, зняти кнопки і цілу пласмасу з криші, а також плафончик. на плафончик треба натиснути злівого бокуна-право горизонтально і вниз пласмасу в якій сидів плафон відкручуєм через отвір від влафона. знімати починаєм акуратно опустивши обшивку до переду, а потім витягуємо через багажник. Додано через 36 хвилин відєднуєм стьоки відкручуєм люк для того нам потрібно ключ 10 регулюєм люк по верху криші, але на забуваємо що ідеально не буде так як радіуси в гольфа, корадо, і пасата різні. аля якщо переставити від старого люка кришку то всьо буде дуже навіть нічого. збираєм все в протилежному порядку.
Відповідь: заміна люка на Корадо від Гольфа 3 Останнє фото Пол виклав таке, ніби у нас вийшла повна херня і люк випирає над дахом Насправді висота люка була відрегульована і він стоїть майже ідеально. Так, тільки не в радіусах там проблема, а у вигині даху. В коррадо дах більш плоский, а у гольфа має більший вигин, а люк повторює вигин даху. Тому коли виставляється висота люка, то середина скажімо буде на рівні даху, а краї на міліметра 2 виходять втоплені у дах. Але то треба придивлятися шоб побачити. А якщо дійсно поставити на той люк замість скляної кришки рідну металеву, то все зростеться взагалі ідеально
Відповідь: заміна люка на Корадо від Гольфа 3 Я пробовал ставить такой люк стеклянный думал что с карадо а он значит от третего гольфа. Когда я его поставил зазоры действительно были такими как вы описали. Но ето все ерунда по сравнению с тем когда я его начел проверять. Закрыл люк взял полведра воды и вылил на кришу после чего увидел капающююся воду всалоне, а не в канавках.
Відповідь: заміна люка на Корадо від Гольфа 3 значить в тебе або занадто зношений ущільнювач на люкові, або ти погани відреголював, або непочистив канали.
Відповідь: заміна люка на Корадо від Гольфа 3 У мене нічого в сало не текло ще ніколи з даху. Дозволю собі засумніватися у чистоті твого експрименту з відром Де ти бачив такий дощ, щоб одномоментна кількість води на 0.3 квадр метра (приблизна площа люка) становила 5 літрів? Я думаю навіть у найгіршу зливу не випадає стільки води. І керхер на мойці не лиє стільки води. Тому логічно, що стьоки не розраховані на такий сильний потік і тому не справилися з тим потоком - ефект лійки - через неї може пройти не більше певного потоку води, а якщо будеш лити більше, то перетече через верх, але то не значить , що лійка погана. Взагалі люк влаштований так, що навіть при повністю зношеному і порваному ущільнювачі, дощ практично не буде попадати в салон, а стікатиме стічними каналами.
Відповідь: заміна люка на Корадо від Гольфа 3 ти добре подивися звідки вода тече бо в мене була таки ситуація, лили воду і текло в салон спочатку думали що люк а коли зняли стелю то побачили що це з під лобової шиби вода тече.