Маю проблему з лобовим склом. Купив машинку з метеликом, а тепер (в сиру погоду полізли полоси) получився павук. От і питання: де можна якісно, дешево й сердито поміняти сікільо??? _____________________________ Вдячний буду навіть за контакти телефону!
В них є багато точок по місту. Я в них тонував скла на Б.Хмельницького. Повністю задоволений роботою. Також в них брав і лобове, правда ставили майстри що малювали машину. Батько ставив в них скла на Сітроєн Берлінго і затоннував їх.
Я не підкажу де саме проведуть заміну але хочу порекомендувати встановлювати саме оригінальне скло (не б/у), бо навіть польське, некажучи про китай, сильно царапається від бруду яке потраплятиме на скло. Я колись зекономив і поставив польшу на Г2 то за місяць все скло було в царапинах від двірників та мілкі раковини від камінців. В день видимість норма а от ввечером при зустрічці місця ходу двірників ставали матовими що зменшувало видимість, в дощ я взагалі мовчу. Хай оригінал коштує в два рази дорожче оле воно гарно відслужить в два рази довше. І ще багато контор які продають стекла мають свої майстерні по встановленню і роблять знижку якщо весь комплекс виконуєщ у них.
Я собі ставив секуріт, тобто таке як в оригіналі, але мікрораковини і царапити також зявилися, єдине, що пару раз попадали великі каміння, то відбивалися залишаючи малу крапку, в китайському малі робили раковину... Різиця в ціні на суперб була 1500 і 1100 відповідно
До заміни в мене стояло оригінальне (якби його ногой не видавили так і залишилосяб) то за ті роки що воно відслужило мало кращий вигляд(нерахуючи сніжинку) ніж нове за пару місяців експлуатації.
Колись тонував вікна за Гетьманом на території парковки - заплатив за якісну плівку (давали гарантію 3-5 років) а затонували якимось г... а за менше ніж 2 роки вона змінила колір на фіолетовий, передзвонив, то почали розказувати що немає гарантії, щоб не переживав стане однотонною. Пізніше десь на форумі також попадали погані відгуки про них. Хоча роботу добре зробили.
Чув про цю кАнтору, тонувати не збираюсь а от лобове вони ставлять за значно дешевшими розцінками чим на Анні. Є якийсь тєліпон туди????
Може ще десь є якісь знижки чи контори де можна поміняти всі скла крім заднього (гольф 3д) і отримати якусь перевагу. Хто вже міняв розкажіть де і якого виробника ставити, бо складається таке враження, що крім тої Анни і не якісного скла ніяких альтернатив.
Щоб не було ньюансів треба брати свої матеріали і стояти дивитися ))) Тож така словянська ментальність ) Я там скло робив добре скло, добре поставили А для тих хто не знає про гугль АВТОСКЛО Категорія: Автоскло Адреса: м.Львів, вул.В.Великого, 50 (стоянка за готелем "Гетьман") Телефон: (032) 230 2000, (067) 374 2848 Види діяльності: Продаж та встановлення автоскла. Тонування вікон. Встановлення сигналізацій.
Так знайомий порекомендував, сказав що спеціалісти - порадять, зроблять. Віддав ключі від машини, за декілька годин приїхав, забрав. П.С. знайомий сам був здивований.
Ставив на АННІ норд глас польський, третій рік все гуд, каміння 2 рази вилітало з підколіс достатньо велике залишило тільки маленькі сколи. Робота скло плюс герметизація 710 грн.
Вже на другій машині міняю лобове скло. Видзвонив, приїхали з склом і поміняли де ВАМ зручно. Якщо когось зацікавить даю номер тел. 0679390043 звати Ярослав. Але після виконаної роботи подивітся, щоб все було лади, а то на другій машині зламав одну заглушку.
Зато в Анні якісно роблять. Міняв в них лобове після криворуких інших майстрів, тому дуже задоволений.