Всім привіт! Хочу ще з вами порадитися на рахунок заміни машини. Коротко про стареньку: ВВ Пасат Б3,1988р.в., 1,8 повний інжектор, мотор GTI, система вприска Digifant. Все інше "стандарт" для пасатів. А хочу замінити "його" на ВВ Пасат Б4 в кузові караван. Щодо опису ще не знаю,бо не знайшо хорошого "замінного" варіанту. Вопросік: "Чи варто?" І ще одне запитання: "Коли ви(всі дописувачі) виходите в "прямий ефір",ато я не можу потрапити на "живе" обговорювання тем!!!! Дякую,наперед, за відповіді! PS: "Щиро вдячний всім за дописи на моє по-переднє питаннячко":razz:
Відповідь: Заміна машини!? GTI - це не мотор, а комплектація. Так називаються заряджені версії моделей. Але Пассат з мотором 1.8 навряд чи можна назвати зарядженим. Хтось взагалі чув колись про те, що пассати Б3 бувають GTI? А щодо зміни машини, то треба дивитися на стан Б3 і стан Б4 та й приймати рішення.
Відповідь: Заміна машини!? самі заряжені пасати з комплектацією GL там двігло 9а 2,0 16v а з GTI вроді тільки поло і гольфи бувають
Відповідь: Заміна машини!? До аматора: 1. Така заміна - це шилонамило 2. Тут форум а не чат - живого обговорення не буває. KR, PG, AAB, AAA, ABF - ці всі мотори потужніші від 9A і вони йшли на пасати GL. або кору
Відповідь: Заміна машини!? в першу і третю пятницю ми всі в прямому ефірі в 19-00 починаємо і доки хто може, в Пузатій Хаті в Метро (в зимовий період) п.с. то не тошо онлайн то онфейс, і реал тайм.
Відповідь: Заміна машини!? так я про В3 писав.. якшо в загальному то якщо не помиляюсь то самий потужний пасат то R36
Відповідь: Заміна машини!? я шось ніде неможу найти такої інфи про такий мотор на И3, а можна детальніше про той моторчик?
Відповідь: Заміна машини!? Якщо з точки зору комфорту то В4 кращий від В3 який вже морально застарів, то те саме шо міняти Г2 на Г3 різниця очевидна. я за заміну.:grin:
Відповідь: Заміна машини!? ТРевел будь уважнішим R36 то машина яка випускається з 2007 року.. незнаю на які їх штати роблять ) самий потужний то R36 його робили як конкурента м5