Авто пасат Б5 2000 рік 1.8т, америкос, коробка автомат тит трон 01v, на даний час пробіг під 150 тис. В принципі запитання 2. 1. чи потрібно взагалі міняти масло в такій коробці (завод виробник вказує що воно на весь строк служби авто, в той же час в інеті багато інформації про те, що міняти все таки треба десь через 60 тис.) попередній власник теж говорив що треба поміняти, так як до цього часу воно взагалі не мінялося ні разу. відповідно друге питання. Де у львові можуть нормально виконати таку процедуру з гарантією.. Наскільки мені відомо рівень масла треба міряти при певній його температурі, інакше можна перелити що має наслідком швидку смерть коробки. Про АЛЕКС є інформація що специ по АКП там працюють не ахті. Наперед дякую. Також підскажіть де можна придбати оригінальну АТF по нормальній ціні. (наскільки мені відомо десь 15 дол. за літр просять)
Відповідь: Заміна масла в АКП, підскажіть СТО На спеціаліста не претендую. Але скажу наступне: Якщо масло в нормальному стані, рівень нормальний і коробка працює без проблем то не заморочуй собі голову. На цьому маслі справді можна їздити до смерті автомобіля. Якщо автомобіль проїхав 150 тис без заміни масла то деякі інтернет джерела тим паче не радять міняти масло. (при нагоді знайду ці джерела і дам посилання) Вище написані висновки зробив сам для себе після листання маси літератури.
Відповідь: Заміна масла в АКП, підскажіть СТО дякую за відповідь буду вдячний за посилання))) крім того хотілося б почути ще декілька думок:razz:
Відповідь: Заміна масла в АКП, підскажіть СТО я би не міняв масла і після 300 000 - знайти масло тієї якості, що заливають на заводі НЕ МОЖЛИВО!
Відповідь: Заміна масла в АКП, підскажіть СТО Одне з посилань: http://akpp-service.ru/cgi-bin/go.pl?i=9
Відповідь: Заміна масла в АКП, підскажіть СТО Я рекомендую тобі заїхати на фірмовий сервіс і запитати там. Наскільки мені відомо, на весь строк експлуатації лльється мастило у МКПП. А в АКП мастило міняється, 100%. По твоїй коробці і заміні мастила шукати інфу краще в ціх мануалах: http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page05_01v А саме мастило краще купити по орігіналу у Бейліса!