Зовсім зносилась у мене педаль щеплення. Хочу міняти. Хотілося б знати на що можу натнутись в процесі, на шо звернути увагу :?: Підкажуть принаймі, як правильно зняти панель?
Відповідь: Заміна педалі Мда.... такого я ше не чув Слухай, вот тобі самий простий вихід Іди на базар і за 40-50 грн візьми комплект накладок на педалки 1-1,5 години з дрелькою в позі раком під рульом і буш мати нові і модні педалки Сам через то пройшо. Але шоб міняти всю педаль!!! то лишній мінінгіт
Відповідь: Заміна педалі Не вийде так напевно :???: Вона зношена КОНКРЕТНО :-D + хід вільний має. Попередній хазяїн напевно їздив без резинки на ній. Я одного разу коли полік виймав руку порізав. Не віриш завтра фото тої педалі можу показати :!:
Відповідь: Заміна педалі VSerg вільний хід?!!! ну незнаю чи заміна поможу.... А від зношеності накладки помагають
Відповідь: Заміна педалі Зніму панель, подивлюсь шо там з нею і розкажу. От тільки поради вислухаю. Вірю :-D
Відповідь: Заміна педалі Співчуваю старий, все що пишеш було в моєї Джетти, а потім вилізло ще 358 болячок, порахуй радикально, мож продати і на ту вартість ремонтів взяти трійку Гольфа? Я не міг вже це все ремонтувати :evil:
Відповідь: Заміна педалі Продавати/не продавати вирішувати не мені. Машина тестя а я більш як співвласник :-D Сам би я 100% не купував би це "відро з болтами" Обіцяне фото педалі Треба ж його поміняти і подивитись чому є вільний хід.
Відповідь: Заміна педалі Ну от, одну педаль поміняти не вийде, і заварити не можна - вона зломана на осі, а треба всю систему (щеплення, тормоз). Може в кого завалялась? :-D