Заміна прокладки кришки ГБЦ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Volodumur, 8 гру 2008.

1. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Вирішив я поміняти прокладку кришки ГБЦ,тому що через неї сильно сочиться масло(Від заміни до заміни приблизно 700 мл).Заодно будуть мінятись сальники клапанів,сальник розподільчого валу.Мене цікавить може вже хтось таке робив?Якої фірми і з якого матеріалу має бути прокладка?Які сальники?Який герметик купувати?

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Шось мені підказує, шо ти хочеш міняти прокладку клапанної кришки, а не ГБЦ. Складного нічого немає, головне шоб сама клапанна кришка була рівна. Коли знімеш - постав її на рівну поверхню, і подивись, чи її не потягнуло в місцях, де шпильки закручуються. При необхідності акуратно підрихтуй через дерев*яний брусок. Потім обезжир поверхні і постав нову прокладку, гумову, без всяких герметиків, послідкуй шоб правильною стороною і в паз лягла добре. Прокладку звичайно ж ставити оригінал, в крайньому разі Elring, непоганий замінник.
    Для заміни сальників клапанів треба клапана розсухарювати, візьми собі спєц. девайс - розсухарювач, підійде від ваза 8-ки. І дивись шоб нічого не впало під клапан чи в колектор, бо тоді доведеться скидати ГБЦ.

До речі, масло може і через зависокий тиск картерних газів з-під кришки гнати. Почисти вентиляцію картера, якщо тиск всеодно зависокий - тоді знач компрес. кільцям крантєц.

Останнє редагування: 8 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    не знаю як на рахунок гумової!!! подивися яка в тебе стояла гумова чи коркова бо є різниця , гумова вроді краща але вона йде з металевими кільцями довкола дірок які заходять на шпитьки, а коркова без них, ото в тому і різниця, якшо в тебе на шпильках є ті метялеві втулки то гумова не сяде на місце, я вже на цьому попалився :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Volodumur

Volodumur Місцевий

Щоб поставити гумову замість коркової треба міняти шпильки.

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Не треба міняти, ті втулки знімаються.

6. Volodumur

Volodumur Місцевий

Майстер цього не знав..........

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)