Народ, обломався в мене штуцер радіатора пічки, соотвецтвєнно я пустив напряму, але ж скоро зима... треба міняти, підскажіть, чи обовязково треба знімати панельку, чи мона якоь так добратися?
Якщо хтось буде казати, що можна поміняти знявши лише бороду, не ведися - це нереально!!!Повнісю торпеду, потім повністю пічку витягувати. Та й така тема вже десь є, шукай пошуком! Звіт по заміні в Б3 пассаті я викладав якщо цікаво.
Я у себе знімав тільки торпеду коли міняв радіатор.Який процес:під капотом від"єднуєш патрубки,тамже є три болта вони тримають цю систему,під капотом усе.Далі салон,знімаєш торпеду,витягуєш вентилятор-так легше,від"єднуєш тросіки і по ходу треба дивитись як там дальше,ти маєш витягнути все разом.Маю на увазі торпеда це де попільничка.
Можна поміняти радіатор пічки без зняття панелі. Я так робив, десь на форумі був навіть звіт. Правда прийдеться трохи повалятися на підлозі із знятими передніми сидіннями. В мене раніше був Golf MK2 1,3 MH 88 року. НАйголовніше мати ліхтарик на голові, мати запасний паралон (старі ущільнення вже посипались), довгі викрутки пласку і хрестовидну. Основна проблема відкрутити закисші болти в підкапотному, ті що тримають пічку і від'єднати повітрепроводи (там защіпки треба акуратно зняти). Знімати треба тільки бороду. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...0%E4%B3%E0%F2%EE%F0%E0+%EF%B3%F7%EA%E8&page=4 В кого не вийде без зняття торпеди - той або лінтюх або криворукий. Я, повний ламер, 2 роки тому, сам поміняв той радіатор. В сервісі захотіли 500 гривень (100 у.о.), тому діватись було нікуди.
Млін в мене те саме... Я вже знімав панель(просто вушко обломалось і стукала) Гіморне то діло... На рахунок знімання однієї бороди навіть не знаю... Буду знімати панель(((((((( Ух як подумаю Минулого разу десь 10 лишніх болтіків лишилось))))))))