Заміна радіатора пічки на Golf 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем XFox, 12 жов 2009.

1. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Народ, обломався в мене штуцер радіатора пічки, соотвецтвєнно я пустив напряму, але ж скоро зима... треба міняти, підскажіть, чи обовязково треба знімати панельку, чи мона якоь так добратися? :morning1:

2. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Панель знімати обовязково, при чому всю! Я в себе міняв, а Гольфа2 система заміни така сама.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Якщо хтось буде казати, що можна поміняти знявши лише бороду, не ведися - це нереально!!!Повнісю торпеду, потім повністю пічку витягувати.
    Та й така тема вже десь є, шукай пошуком!
    Звіт по заміні в Б3 пассаті я викладав якщо цікаво.

4. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я у себе знімав тільки торпеду коли міняв радіатор.Який процес:під капотом від"єднуєш патрубки,тамже є три болта вони тримають цю систему,під капотом усе.Далі салон,знімаєш торпеду,витягуєш вентилятор-так легше,від"єднуєш тросіки і по ходу треба дивитись як там дальше,ти маєш витягнути все разом.Маю на увазі торпеда це де попільничка.

Останнє редагування: 12 жов 2009
  5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Можна поміняти радіатор пічки без зняття панелі. Я так робив, десь на форумі був навіть звіт. Правда прийдеться трохи повалятися на підлозі із знятими передніми сидіннями. В мене раніше був Golf MK2 1,3 MH 88 року. НАйголовніше мати ліхтарик на голові, мати запасний паралон (старі ущільнення вже посипались), довгі викрутки пласку і хрестовидну. Основна проблема відкрутити закисші болти в підкапотному, ті що тримають пічку і від'єднати повітрепроводи (там защіпки треба акуратно зняти). Знімати треба тільки бороду.
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...0%E4%B3%E0%F2%EE%F0%E0+%EF%B3%F7%EA%E8&page=4

В кого не вийде без зняття торпеди - той або лінтюх або криворукий. Я, повний ламер, 2 роки тому, сам поміняв той радіатор. В сервісі захотіли 500 гривень (100 у.о.), тому діватись було нікуди.

Останнє редагування: 12 жов 2009
  6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Млін в мене те саме... Я вже знімав панель(просто вушко обломалось і стукала) Гіморне то діло... На рахунок знімання однієї бороди навіть не знаю... Буду знімати панель(((((((( Ух як подумаю Минулого разу десь 10 лишніх болтіків лишилось))))))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)