Потік радіатор пічки. Ніби ніц тут такого страшного, але... Хотів щоб за заміну взявся мій знайомий майстер, а той віднєкується, каже що то він таке не робить :-( Попередзвонював ще по пару сервісах - там аналогічне кажуть, мол, мотор, коробка, ходова - ноу проблєм, а замінити радіатора пічки - нє і всьо. Що ж то за фігня така? Може там тре пів машини розібрати, чи що? Ще кажуть, що десь на Личаківській є канторка одна що суто з кондюками працює. Може з Вас, шановні ВАГоводи хто що про те чув?
Відповідь: Заміна радіатора пічки Іменно! Всю передню панель тре зняти (хоча за Б5 точно не впевнений). Там купа защолок кнопок аірбегів і всякої іншої дряні яку майстри не мають права зламати, а як зламають то ти певне пепросиш замінити, а ця пласмаска буде коштувати так як твій аватар на металобрухт здати того й не беруться. На Г2 цю процедуру роблять за 120-180 грн а на Б5 з купою прихованих защолок і тд думаю 300-500 рублів правда де - незнаю. Додано через 2 хвилини Доречі - таку гидоту можуть зробити ті хто обезшумлює тачки. Звернись то них може за одно й обезшумку зробиш, бо я так розумію кавролін і так тре знімати і сушити!?
Відповідь: Заміна радіатора пічки На канторку не дуже схоже, але наскільки я знаю на личаківській кондиціонерами займається Володя тел.80664183345
Відповідь: Заміна радіатора пічки Позавчора поміняв той радіатор... Майстер з помічником цілий день (з 11.00 до 19.00) над тим потіли. Вилізли нові витрати - треба заправляти кондюк, бо для того щоб зняти радіатор пічки треба було зняти кондюк і фреон втік
Відповідь: Заміна радіатора пічки Мені теж цікаво скільки ти заплатив,бо аналогічну проблему я вирішив за 880 грн.(без заправки кондиціонера).
Скажу чесно - робили по дуже файному знайомству. Робота обійшлася в 400 грн.(причому чув, що за таке хочуть мінімум 600) і сам радіатор пічки взяв за 350 грн. зі знижкою, фірми BEHR. До речі, такої ж фірми був "рідний" радіатор. Робили в Рясне-2, Шевченка 315-Б, здається, за опелівським шротом. Майстра звати Володимир. До якості виконаної роботи претензій абсолютно ніяких.