Заміна радіатора пічки

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем S_Fighter, 23 вер 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V
    Потік радіатор пічки. Ніби ніц тут такого страшного, але...
    Хотів щоб за заміну взявся мій знайомий майстер, а той віднєкується, каже що то він таке не робить :-( Попередзвонював ще по пару сервісах - там аналогічне кажуть, мол, мотор, коробка, ходова - ноу проблєм, а замінити радіатора пічки - нє і всьо. Що ж то за фігня така? Може там тре пів машини розібрати, чи що?
    Ще кажуть, що десь на Личаківській є канторка одна що суто з кондюками працює. Може з Вас, шановні ВАГоводи хто що про те чув?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Заміна радіатора пічки

Іменно! Всю передню панель тре зняти (хоча за Б5 точно не впевнений). Там купа защолок кнопок аірбегів і всякої іншої дряні яку майстри не мають права зламати, а як зламають то ти певне пепросиш замінити, а ця пласмаска буде коштувати так як твій аватар на металобрухт здати того й не беруться. На Г2 цю процедуру роблять за 120-180 грн а на Б5 з купою прихованих защолок і тд думаю 300-500 рублів правда де - незнаю.

Додано через 2 хвилини
    Доречі - таку гидоту можуть зробити ті хто обезшумлює тачки. Звернись то них може за одно й обезшумку зробиш, бо я так розумію кавролін і так тре знімати і сушити!?

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був

На канторку не дуже схоже, але наскільки я знаю на личаківській кондиціонерами займається Володя тел.80664183345

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Саме так!

5. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V

Позавчора поміняв той радіатор... Майстер з помічником цілий день (з 11.00 до 19.00) над тим потіли. Вилізли нові витрати - треба заправляти кондюк, бо для того щоб зняти радіатор пічки треба було зняти кондюк і фреон втік :sad:

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

у скільки обійшлася заміна в Б5?
    і де саме тобі то робили?

7. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ

Мені теж цікаво скільки ти заплатив,бо аналогічну проблему я вирішив за 880 грн.(без заправки кондиціонера).

8. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V
    Скажу чесно - робили по дуже файному знайомству. Робота обійшлася в 400 грн.(причому чув, що за таке хочуть мінімум 600) і сам радіатор пічки взяв за 350 грн. зі знижкою, фірми BEHR. До речі, такої ж фірми був "рідний" радіатор.
    Робили в Рясне-2, Шевченка 315-Б, здається, за опелівським шротом. Майстра звати Володимир. До якості виконаної роботи претензій абсолютно ніяких.

Останнє редагування: 12 жов 2008

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)