і так мав таку проблему пічка працювала тільки на 3 положені вот і устраняв цю проблему, шось там сталося з тим реле а вот і само реле ХІД РОБОТИ : крок 1 : знімаємо полку під бардачком і бачимо там то реле крок 2 : відщьолкуємо його зверху бо як шо знизу то можна поломати всю систему крок 3: ставимо нове реле і збираємо все назаб і пічка працює
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки Корисно, молодець... Скільки обійшлось нове релле? (хоча то здається не релле а блок резисторів)...
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки шо тут непонятного відкручуєш полку під бардачком і бачиш то реле миняєш його закручуєш полку і все дуже просто добре шо догадався бо спочатку збирався то всьо дєло знімати потім подумав там під капотом відкрутити добре шо вчасно стримався:-D
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки знімається воно легко... корпус в яком кріпиться блок і живе мотор кріпиться за допомогою однієї защолки, яка є ззаді корпуса, її відтискаєш, провертаєш нижню частину і дістаєш те все добро назовні )) на міціе ставиться дуже так само .. під капотом нічого не треба викручувати...знімається воно разом з моторчиком ...
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки я моторчик не знімав просто там де воно кріпиться в корпус моторчика викруткою відщьолкнув верхню защьолку і воно випало на зад так само защьолнув і все
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки в мене мотор скрипів то я знімав щоб змазати... заодно і той блок розколупував...і підпаював, бо він глючив також...
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки Ех козаче... то робиться набагато дешевше за допомогою дротика (робиш перемичку) і паяльника. Правда не пригадаю де треба перемкнути, але мені це дійство обійшлося в 5 грн.
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки мені то обійшлося на халяву, бо паяльник я мав і дріт також
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки а мені як шось треба зробити то я перше розбиро а потім вже роздубпляюся
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки Якщо ви говорите про блок резисторів то скільки до мого буде коштувати? А на рахунок паяльника і дротика: чогось той резистор згорів. А якщо замість ного буде кусок дроту, то постає питання щодо безпеки в авто, оскільки як на мене замість резистора може накритись щось інше, дорожче. Це як по аналогії з запобіжниками: а чого ніхто просто дротиками не поз'єднував ?(ну ясно що вони дешевші за блок резисторів, але мені все одно шось страшнувато кидати просто перемичку).
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки Не баїсь дружище! Завод Фольцвагена не ставив дротик-перемичку тільки тому, що не купляли б цілі блоки! :mrgreen: Я задавав майстрам це питання, сказали що нічого не згорить, це ж помоєму як реостат служить для 1/2/3 швидкості.
Відповідь: Заміна реле на моторчику пічки Все. Завтра поїду на роботу з повнофункціональною пічкою. Дякуючи цій темі, а особливо Петру (за швидко і дешево привезену зап.частину) і Остапу (за тему-інструкцію, правда та штука в мене трохи по іншому виглядає і кріпиться, але принцип і місцезнаходження те саме) придбав сьогодні той блок резисторів, поставив за 5 хв. і пічка напрацювала на усіх 4-ох положеннях:-D :-D :-D !
Добрий вечір друзі! перечитав розділ, але хочу спитати поради. подібна ситуація з швидкостями: 1 - працює відмінно, 2 - не працює взагалі, 3 - працює лише тоді, коли на самий перемикач надавити, але лиш відпущу - пічка замовкає... Причина все ж таки в блоці резисторів, чи, може, в самому перемикачі?