Є хороший недорогий салон з VW Passat B5+ універсал ! Чи стане він на VW Passat B5 96-00 р.в. седан???? Хтось з таким стикався? Особливо цікавить заднє сидіння і карти
Там задня нижня сидушка мене лякає, оскільки в мене вона суцільна і фіксована, а там вона розділена і складна!
А.а.а.а.а. Втикнув, що то з універсалу. Ти поїдь, поміряй, як стане - бери. Думаю, як кріплення однакові, то має стати!
так то тільки тре девитися на кріплення спинки чи вони співпадають ну і нижня база сідушки,а так то думаю що мусить підійти,просто один загон що то універсал((((((всерівно тре пробувати
Я тут подумав про той задній диван. То з універсала і там система складення сидіння інша. Відповідно сидіння піднімається вгору і на його місце кладеться спинка. В седані диван кріпиться петельками - защолками. А тамка має бути якась завіса щоб підняти диван. Напевно і в тому є відмінність. ІМХО - Якщо стан норм і є прагнення до змін то вперед. А з кріпленнями тобі поможе розібратись стара добра болгарка і зварочний апарат.
100%. В нашій рідній Україні без цих інструментів - нікуди (ще ломик:D). Сьогодні поїду подивлюсь на рідний салон, але без карт бо "англієць".
Тема про ПАССАТ. І відповідно кріплення там інші. В седані дві дирки і два штиря вертикально і відповідно підніматись сидіння на них не може. Перш ніж щось писати тре подумати.
В водія на карті стоїть панель керування склопідйомниками 4шт і ц/з http://www.vwpassatb5car.ru/page-7.html в англійця вона відповідно з правої сторони
Після всіх експерементів та порівнянь з "В5+" - знайшов хороший рідний салон типу "Рекаро" [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Ціна хороша, якість ще краща і монтаж без болгарки і дрелі