Запчастини до Scirocco

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем scirocco, 11 чер 2008.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Планую зробити великий розпродаж запчастин до сірка. Багато з них вже чекають на нових власників, але з причини моєї зайнятості і віддаленості від комори з запчастинами, на жаль, дотепер не зміг віддати.

Створюю тимчасову гілку для того, щоб кожен потребуючий міг отримати бажане. Будь-ласка, пишіть тут про всі запчастини, які Вам потрібні - через тиждень я планую роздрукувати цей список та якимось чином організувати розпродаж. Наприклад попрошу когось з клубчан покласти їх у свій гараж для подальшого розповсюдження.

Прошу тих людей, з якими вже є домовленості теж писати тут та нагадувати про них - можливо я про щось забув. Отже, продовжіть список:

Олег М.

1. Комплект гідропідсилювача Г1-Скірокко
    2. Кашкети від сонця Г1-Скірокко

Mixonoff

1. Якісь болти (будь-ласка уточни які)
    2. Задній бампер (будь-ласка уточни коли забереш)

Scirocco GTI

1. Розпорка для передніх лонжеронів

Нагадую, що є ще кілька комплектів ручок (а-ля Г-3) на Г-1, Г-2, Скірокко.

• Подобається Подобається x 2
  2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Запчастини до Scirocco

Забираю!

3. ярик

ярик Місцевий

jetta c

датчик задн.ходу В3-на 4 конт.

4. aidsua

aidsua Active Member

VW Scirocco 1.6 WV 75 л.с. 5ст КПП; VW Scirocco 1.8 90 л.с. 5ст КПП

Яка ціна? Оригінал чи Китай?

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

150 грн дводверні
    250 грн чотиридверні.

Китай. Але з металевим механізмом. Знаю, що існують такі ж але з пластмасовим і коштують дешевше.

• Подобається Подобається x 1
  6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Комплект "пустих" дверей дуже треба.

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

крило переднє праве на скірокко, к-подібну розпорку на скірокко, передній бампер на скірокко куплю або обміняю на інші з/ч на скірокко

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Повинен бути. Які думки щодо ціни та доставки?

Є але в посередньому стані. Якщо хочеш побачити вживу - заїдь на сервіс на "Райдугу" він там лежить відрихтований. За можливості скажи, що ти від мене і забери його. Якщо підійде - з тебе 300 грн, якщо ні - пиво з мене.
    сорі, колега вище був першим.
    Є в Остапа-маляра, але потребує рихтовки. Якщо підійде - забирай, пиво з тебе :)

9. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

одна дальня фара (внутрішня) на скіроку, з лямпочкою, пригодилась би )))

10. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Давно хотів написати, але все забував. Словом у нас під Івано-Франківськом є WV шрот. І я недавно, будучи там, бачив шо у них на території стоїть VW Scirocco білого кольору під розбор. Правда стан його трохи так сказати.... подекуди бур"янці поросли зі щілинок. :)) Десь доооовго машинка стояла. Але машина ціла, не бита, і може комусь щось би звідти й пригодилося. Лише не знаю, чи захочуть вони працювати з відправкою і т.д. Але враховуючи шо машина ексклюзив, то може й буде шось корисне, може її цілу мож забрати або як. Одним словом, якшо комусь буде цікаво, то пишіть, спробую пошукати телефон того шроту.

• Подобається Подобається x 2
  11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

На цій машині, якщо ти уважно подивишся є ліва і о чудо(!!!) - права фари!!! Так котра тебі цікавить?

Додано через 32 хвилини
    ЗІ Доповню, що фари ліва та права - різні!!! В них розсіювачи світла в інші боки дивляться.

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

ану-ка пападробнєй с етого мєста! :cool:

P.S. Для тебе є. Уточни тільки якого року машина - там різні розсіювачі були. Ну і як каже Scirocco GTI, права і ліва різні.

13. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Ок, ок... накинулись тута, вже й "бліснуть інтєлєктам" нізя ))
    Фара внутрішня - малося на увазі, ото якшо спереду дивитися, то виглядають умовно так

Оо=W=оО

Ну крутіше значно, тіку мої пальці на клаві не можуть цього інакше показати...
    Так от - цікавила одна "о" :) :) :)

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Тих "о" на машині - 2 шт!!! І вони різні!!!! Яка з "о" тобі потрібна? Ліва чи права.

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

ти тут нє увілівай, кажи як є:

1. Права чи ліва
    2. Калісь нафік нада

16. Geremy

Geremy Active Member

Дик я думав без різниці.
    2. може не треба??? (скромно шургаючи носком по землі перед собою ш щпустивши голову) боюсь, що якшо скажу - отримаю бан мін на 2 місяці...

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Де відповідь на 1 питання?

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

І де чітка відповідь на 2-ге?!!!

Чекаємо. Навіть не думай відмазуватися.

19. Geremy

Geremy Active Member

Зясовується :) :) :)

Яник просив :) :) :) :)

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Тепер зрозуміло. А хоч Волинянка чи Нива?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)