За час удосконалення совго гольфа назбиралося троха деталей. Буду список поповнювати і додавати фотки в процесі. Наразі маю 1. Балка задня без стаба і барабані тормоза. майже нові колодки, 2-3 тисячі прбігу. саленблоки супер стан . ціна 250 грн. (самі колодки брав за 150). 2.Диски вентильовані 239 діаметер. хороший стан, мінімальний знос. 200 за пару. 3. супорта, цапфи. ціна договірна. 4. Колодки ТРВ майже нульц. фактично 2 нові 2 пару км пробіг. купив нові колоки а оказалося що вони для 10 і 12мм дисків, а в мене 20мм. короче поставив по одні нові на кожну сторону покатався по місту а потім купив 256 тормоза. ціна 150 грн. є коробочка. 5. двері форточні на 3х дверку. Білий колір без замків і ручок. по 250 грн. 6. решітка 2 фари вузькі зябра. кріпленя через одно . ціна 70 грн 7. решітка 2 фари широкі зябра. майже всікріплення цілі(а може і всі, тре глянути). ціна 130 грн. 8. вакумник 7 дюймів. ціна договірна 9. ГТЦ 20 мм. ціна договірна 10.кутики в безфорточну дверку . в одному відломаний 1 вусик. 70 пара 11. пласмаски на яких полка лежить. стан недуже відломані кріплення полки вроді. ціна договірна. поки вроді все. тел . о67 9472635 Назар.
Shpuganich смислу нема її знімати. давай цілу решітку за 50 грн. Sasa так.я поставив 9 дюймів. Тебецікавить скільки контує 9 дюймовий чи 7ми?