мій знайомий хоче зробити ексклюзивний запорожець, прада не орієнтується шо там можна з нього робити. якшо хтось шось знає про таку тему, то буду дуже вдячний за інформацію, може ше знаєте майстрів які б тим ділом зайнятись. а робити хочу кузов, салон, а двигун якийсь інший ставити, але шо туди підійде? дякую!
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? http://doci.nnm.ru/lyubimye_tachki/20.02.2006/300_ls_gorbatyj/ це як матеріал для натхнення!
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? та я то бачив, цікавить хто б міг тим ділом зайнятись, тобто які майстри, може хтось шось подібне вже тут у нас зустрічав... а фоток в неті то багото =), та дякую і за це....
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? На вул Липова Алея є сервіс, на якому є майстер-фанат, який із запора зробив двохмісного джипа, поставив обвіси, раму, легкосплавні диски. Що там в ньому з мотором я не знаю, але на ходу точно бо іноді бачу як то чудо їздить. Блакитного кольору. По моєму він є членом клубу власників тюнених запорів. Очолює клуб такий собі Євген Кравс, працює в газеті Експрес, де при бажанні його й можеш знайти. Клуб досить відомий. Я гадаю тамтешні клубери будуть раді допомогти всякими корисними порадами, а може і більше. Недавно в Києві проходило якесь тюнінг шоу, по ящику показували троха. Там був запор, який схрестили з БМВ, залишивши фактично тільки кузов рідний, а все решта німецьке.
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? До речі, знайшов їх сайт http://www.lviv.ua/zazkozak/
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? А ось київські сайти, де можна накопати багато інфи http://zaz-tuning.kiev.ua/ http://zaz.kiev.ua/
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? Звати його Гріша, працює на Саксаганському в журналі "Ринку інсталяцій", нажаль його номеру телефону немаю, але можна під*їхати на Саксаганського, лишити йому за "дворніки" віцзитку, він передзвонить. Але його Запор виконаний в такому "смаку", що мені б не сподобалося :-(
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? це синє диво на саксаганського бачу часто, варіант цікавий, дуже дякую за інфу на рахунок майстра, тепер вже можна і шось думати
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? Якщо твій знайомий хоче зробити чудо ззовні - нехай начитається в неті про технологію смолового відливання кузовних запчастин, озброїться терпінням, намалює проект, ми його погодимо і тоді береться. Жодного особливого обладнання для цього не потрібно, за вийнятком зварщика, що варитиме раму для навісів, забірників ітд ітп. Для роботи достатньо одного гаража. Якщо ж віш хоче робити щось типу вовка в овечій шкурі - щойно на думку прийшов експромт: в мене є повнокомплектний двигун VW 2,0 16V, теоретично його можна запхати в ЗАЗ, щоправда, відразу скажу, що це буде швидше шоукар, а не машина для далеких поїздок, оскільки безпека ЗАЗу залишиться на попередньому рівні. Тому до проекту потрібні мозги власника. Для фіналізації проекту мій друг з Києва поставить правильний колектор з двома спортивними карбюраторами від Альфи, налаштує випуск. В результаті буде реально (але не бажано) розігнати старенького до 250-260 кмг, з місця до сотні теоретично буде десь коло 5-6 сек, якщо не стане на диби... Думаю, що це буде чемпіон в львівському драгу В теорії проект реальний, достатньо зварити раму для кріплення 4-х подушок двигуна, подумати над розміщенням куліси і вирішити інші деталі. що виникнуть по ходу. Вартість проекту зі всіма запчастинами - в районі 1500 американських.
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? І мені прийшов експромт після прочитаного. а давайте скинемося і купимо якогось Фольца і докинемося зробимо якесь чупирадло тюнінговане, будемо мати клубний автомобіль з довіреністю на всіх учасників... :-D
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? Крім смоли там ше йде склотканина або склосітка в якості армуючого матеріалу. Можу підказати, які смоли для того використовуються, де їх взяти, і, здається, навіть мав якусь інформацію по технології формування деталей.
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? приємно бачити підтримку, вже троха інфи є, то і можна шось думати, тепер вся затримка лише за моїм знайомим. всім бардзо дзінкую як буде рух з боку тої людини, то відразу повідомлю.
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? Орест продай краще мені той двигун - якшо звісно до нього є коробка і електроніка вся
Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити? точно, пиздити обов*язково, як жиш без цього :mrgreen: