запорожець- шо з нього можна зробити?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем huzul, 1 лип 2006.

1. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3
    мій знайомий хоче зробити ексклюзивний запорожець, прада не орієнтується шо там можна з нього робити. якшо хтось шось знає про таку тему, то буду дуже вдячний за інформацію, може ше знаєте майстрів які б тим ділом зайнятись. а робити хочу кузов, салон, а двигун якийсь інший ставити, але шо туди підійде?
    дякую!

2. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
  3. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3
    Відповідь: запорожець- шо з нього можна зробити?

та я то бачив, цікавить хто б міг тим ділом зайнятись, тобто які майстри, може хтось шось подібне вже тут у нас зустрічав... а фоток в неті то багото =), та дякую і за це....

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

На вул Липова Алея є сервіс, на якому є майстер-фанат, який із запора зробив двохмісного джипа, поставив обвіси, раму, легкосплавні диски. Що там в ньому з мотором я не знаю, але на ходу точно бо іноді бачу як то чудо їздить. Блакитного кольору.

По моєму він є членом клубу власників тюнених запорів. Очолює клуб такий собі Євген Кравс, працює в газеті Експрес, де при бажанні його й можеш знайти. Клуб досить відомий. Я гадаю тамтешні клубери будуть раді допомогти всякими корисними порадами, а може і більше.

Недавно в Києві проходило якесь тюнінг шоу, по ящику показували троха. Там був запор, який схрестили з БМВ, залишивши фактично тільки кузов рідний, а все решта німецьке.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

До речі, знайшов їх сайт http://www.lviv.ua/zazkozak/

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А ось київські сайти, де можна накопати багато інфи

http://zaz-tuning.kiev.ua/

http://zaz.kiev.ua/

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Звати його Гріша, працює на Саксаганському в журналі "Ринку інсталяцій", нажаль його номеру телефону немаю, але можна під*їхати на Саксаганського, лишити йому за "дворніки" віцзитку, він передзвонить.
    Але його Запор виконаний в такому "смаку", що мені б не сподобалося :-(

8. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

це синє диво на саксаганського бачу часто, варіант цікавий, дуже дякую за інфу на рахунок майстра, тепер вже можна і шось думати

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Якщо твій знайомий хоче зробити чудо ззовні - нехай начитається в неті про технологію смолового відливання кузовних запчастин, озброїться терпінням, намалює проект, ми його погодимо :) і тоді береться. Жодного особливого обладнання для цього не потрібно, за вийнятком зварщика, що варитиме раму для навісів, забірників ітд ітп. Для роботи достатньо одного гаража. Якщо ж віш хоче робити щось типу вовка в овечій шкурі - щойно на думку прийшов експромт: в мене є повнокомплектний двигун VW 2,0 16V, теоретично його можна запхати в ЗАЗ, щоправда, відразу скажу, що це буде швидше шоукар, а не машина для далеких поїздок, оскільки безпека ЗАЗу залишиться на попередньому рівні. Тому до проекту потрібні мозги власника. Для фіналізації проекту мій друг з Києва поставить правильний колектор з двома спортивними карбюраторами від Альфи, налаштує випуск. В результаті буде реально (але не бажано) розігнати старенького до 250-260 кмг, з місця до сотні теоретично буде десь коло 5-6 сек, якщо не стане на диби... Думаю, що це буде чемпіон в львівському драгу :) В теорії проект реальний, достатньо зварити раму для кріплення 4-х подушок двигуна, подумати над розміщенням куліси і вирішити інші деталі. що виникнуть по ходу. Вартість проекту зі всіма запчастинами - в районі 1500 американських.

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

І мені прийшов експромт після прочитаного.
    а давайте скинемося і купимо якогось Фольца і докинемося зробимо якесь чупирадло тюнінговане, будемо мати клубний автомобіль з довіреністю на всіх учасників... :-D

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А хто десь подряпає , то всі його дружно пиздять

12. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998

Крім смоли там ше йде склотканина або склосітка в якості армуючого матеріалу. Можу підказати, які смоли для того використовуються, де їх взяти, і, здається, навіть мав якусь інформацію по технології формування деталей. :)

13. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

приємно бачити підтримку, вже троха інфи є, то і можна шось думати, тепер вся затримка лише за моїм знайомим.
    всім бардзо дзінкую

як буде рух з боку тої людини, то відразу повідомлю.

14. CAT

CAT Місцевий

Орест продай краще мені той двигун - якшо звісно до нього є коробка і електроніка вся

15. CAT

CAT Місцевий

або дам 1500 американських шоб його поставити мені:)

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

точно, пиздити обов*язково, як жиш без цього :mrgreen:

17. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Поговоримо на зїзді сьогодні.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)