Хто знає де добре заправляють тонер до лазерного принтера давав на заправку на дудаєва, приніс додому то замість того шоб на лічильнику було 0 там показувало шось 3000 з чимось тисяч після того як видрукував десь 600 сторінок почало покаувати шо мало тонера десь після 1000 сторінок він вапще ледве друкує тонер з чіпом, тобто чіп або міняти треба або прошивати хто знає де добре заправляють і яка ціна тонер від самсунгу scx 4200
Відповідь: заправка тонера Просто хлопці забули обнулити. Занеси їм, вони це зроблять безкоштовно. Я перезаправляв робочий самунг саме там і все окей, щоправда теж носив 2 рази. А взагалі нікому не раджу купувати друкарки (як і інші вироби) цієї фірми - в них найдорожчі замінники і найменінгітніші прошивки.
Відповідь: заправка тонера нічого не забули як би забули то зразу би писало нет тонера. просто лічильник не збивається а збивається кількість тонера. звичайно добрі принтери ті шо немають взагалі лічильника але в пегаса проблема з тим шо має. Січових Стрільців 3/33 фірма любе + сайт http://www.lube-plus.com/ провірено пацани нормально роблять хоча з вигляде на них не скажеш. А ще в мене на роботі заправляють
Відповідь: заправка тонера ну так заправки має хватати на 3000 сторінок а ен на 1000 якшо ти носив 2 рази то вже точно шось не добре роблять про пирнтер самсунг підтримую, мало того він ше й любить деколи папір загнути!!! хоча в моєї дівчини ідентичний принтер то в неї такої проблеми нема каротче не купуйте дешеві принтери особливо самсунги нажаль вже не продають принтерів без тих чіпів
чіпи перезаписуються багато разів. просто при зміні прошивки треба міняти серійний номер і все буде ок!