Запуск двигуна з 2-3 разу

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Nike, 3 тра 2007.

1. Nike

Nike Початківець

VW Golf III 1.8 1994
    Проявилась проблема: запуск двигуна з 2-3 разу, і це не тільки при холодному запуску (Golf 3, 94 рік). Бо проявляється також й при гарячому двигуні - в магазин зайшов й назад, і вже не за півоберта як раніше було, а за другим-третім разом. Це відбувається не постійно, а час від часу і наразі якоїсь залежності не знайшов (холодний/гарячий запуск, і т.д.). Стартера шкода, акумулятор виручає. Але всеодно авто мучиться - треба щось робити.
    Це почалося тільки недавно (біля тижня тому). Забитий бенз.фільтр/бенз.насос я думаю що варто перевірити. Ще радять в бак подивитися й почистити ато туди давно ніхто не дивився. Діагностика інжектору можливо потрібна?
    А може ще щось варто перевірити??? І де найкраще з цим звернутися?

2. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver
    Відповідь: Запуск двигуна з 2-3 разу

Ще можеш перевірити зворотній клапан (вроді може не тримати в паливній магістралі пальне і воно вертається назад у бак). Я у своїй перевіряв насос і той клапан на Південному (заїзд зі сторони Нової Лінії (буд. супермаркет), там якщо будеш їхати, то по правій стороні побачиш вивіску промивка інжекторів і т.п.). Ще можеш підїхати на Стрийській до Серьожі і Наташі (якщо їхати на Стрий, то за фігуркою Матері Божої(за перехрестком Стрийська-Наукова) перший поворот не право, потім там будуть гаражі, повертаєш у перший ряд наліво і їдеш, зліва буде гараж де може стояти багато машин, ну або когось спитаєш де Серьожа і Наташа - тел. вроді 223-35-73).

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Букви двигуна, тип вприску, запалювання :evil: ?
    Яку ти хочеш отримати пораду, якшо люди не знають, шо в тебе під капотом?
    Давай я тобі пораджу порегулювати поплавкову камеру карбюратора або розвоздушити систему подачі соляри???

4. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

Реально навіть не ясно чи в тебе моно чи повний інжектор

5. sas123sas

sas123sas Початківець

Audi A4 1,9 AWX 2000
    Skoda Octavia 1,9 ALH 2002

найлегше перевірити чи не пробивають дроти,особливо відчутно це в сиру погоду.почистити бак та інж. ти встигнеш завжди:)

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

в 94 році моноінжектори випускались

7. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

а чого тоді в мене повний інжектор?:)

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

бо в тебе ГТІ
    Вот в петра тоже 94 рік 1,8 і моно інжектор
    В Д.Лус 95 рік 1,4 моно інжектор

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ну прямо аксіома якась-якшо 94 рік, то моно...А в 86 шо випускалось, карбюратори? а в мене повний інж.
    А якшо в нього Digifant стоїть (це, до твого відома повний інж.) А якшо в нього двигун не 94 року? Або від авдюхи? Або 16 клапанний КР або ПЛ?
    Однозначно букви двигуна писати, а не вгадувати, шо там в кого стоїть.

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я розумію але скорше всього там моно :-D

11. Nike

Nike Початківець

VW Golf III 1.8 1994

В мене GolfIII, 94 рік, моно інжектор 1,8 - все вірно ;) .
    Вчора і після вчора їздив без проблем - все працює з першого разу. Заїзджав до Славіка на Стрийській - він на компі подивився і сказав що треба якось відтворити ситуацію бо так все виглядає окей. А вона як спеціально з півобороту бере зараз...мабуть пожартувала зі мною декілька раз щоб я трішки похвилювався і все :smile:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)