Засоби для відновлення чорного кольору бамперу - ТЕСТ.

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем ENERGY, 23 бер 2010.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    В самого на машині бампера вигорівші і вже стали сиво-сірого кольору а не чорні.Порився в неті - найшов цікавий тест на вортексі як
    відновити чорний колір бамперів http://translate.googleusercontent....le.com&usg=ALkJrhjFiIjqglTqI8mhDYVKpsfQQ6o8Qw. Мені було цікаво, думаю іншим також буде, тому взяв тут і трохи переклав з буржуйської.
    Є в наявності от такий бампер
    І от такі засоби для відновлення оригінального кольору
    бамперів:[​IMG]
    Будівельний фен [​IMG]
    Крем для чорного шкіряного взуття
    Спеціальний відновлювач і реставратор бамперів які продаються в магазині
    І останній - чорна фарба в
    балончику.[​IMG]
    Розпочнемо тестування. Дійсно за допомогою будівельного фену (Heat gun) можна досить пристойно "очорнити" бампер, але треба
    обережно і доволі довго ним користуватися. Ось
    результат:[​IMG]
    Потім спробував крем для взуття (Kiwi). Наносив крем на бампер, а потім втирав у нього салфеткою (паперовим рушником). І результат
    дійсно дає вражає - [​IMG]
    Черга приходить до спеціального засобу для відновлення пластику бамперів (Mothers). Це засіб є рідким і втирається серветкою.
    Залишає після себе блискучу поверхню але й збирає
    пил.[​IMG]
    Наприкінці використовуєм чорну фарбу (Paint).
    [​IMG]. От такі результати відразу.
    Залишили бампер на місяць на відкритому повітрі.
    І от такий він був через місяць під дощами (на жаль багато сонця не було).
    Найкращу водовідштовхуючу дію мають частини оброблені феном або спецзасобом для бамперів, але вони найменш чорні. Найкращий
    вигляд це після оборобки кремом для взуття.
    Автор обіцяв закинути бампер ще на місяць на горище щоб дійсно випробувати його на сонці, але на жаль подальшик фоток не має :sad:

• Подобається Подобається x 4
  2. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Ну все в машину йду з кремом для взуття :mocking:

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    цікаво, шо буде з кремом для взуття на бампері після хорошої мийки кьорхером з шампунем??
    а так виглядає дешево і сердито.
    може то спробувати :)

а за статтю - велике дякую

4. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    А я давно роблю,але ше резину натираю,користуюсь кремом до взуття salton(в жилізній банці)коштує до 10 гривень,ефект дешевий і сердитий

5. craz

craz Початківець

VW passat b3`91, 9A
    Резину кремом для взуття? В кремі є жири які однозначно жодної користі резині не приносять, на мою думку.

6. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ну э ще така розповсюджена штука як силікон(быле молочко) який продають на розлив на кожному авторинку.Ехвект гарний..типу як від крему для взуття.. і на резину чорноти даэ.. і на бампер і на іншу пластмасу.. головне це добре втерти..Але недовговічний(

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Для резини є спеціальний спрей-піна Hi-Gear дорогий холєра (70грн) але ефект того вартує, пилюка не чіпляється, витримує навіть мийку з керхера.

8. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    фарба (в балончику) з такого бампера потроху облазить і за рік їзди треба фарбувати знову

9. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    А цей крем потім не мажеться?

10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    народ, шота я думаю крем на бампер це не дуже (можу порадити знайомих майстрів,вони спеціальною фарбою малюють бампера і паяють) мені два рази робили після дтп.

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну після мийки хочу спробувати побавитись тим кремом, втрачати нічого, тоді й напишу так би мовити продовження тесту )

12. goro

goro Початківець

VW Golf II 1.8k 1991
    Використовую для цього польський плак (жовто-червона аерозольна пляшечка). Після мийки щедро проходжусь ним по бамперах і молдингах і натираю. Стають чорні і блискучі. Але саме цей плак, бо всі інші які я пробував не такі добрі.

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Фото можна пляшечки ?!

14. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Напевне щось от таке

15. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ти про поліроль для панелі говориш??(Плак)??

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Незнаю пацики шо ви тут гоните))) Я собі вже рік як потратив 20грн купив балон чорної фарби, в теплу погоду пофарбував всі пластмаси на машині і досихпір всьо класно!)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)