В самого на машині бампера вигорівші і вже стали сиво-сірого кольору а не чорні.Порився в неті - найшов цікавий тест на вортексі як відновити чорний колір бамперів http://translate.googleusercontent....le.com&usg=ALkJrhjFiIjqglTqI8mhDYVKpsfQQ6o8Qw. Мені було цікаво, думаю іншим також буде, тому взяв тут і трохи переклав з буржуйської. Є в наявності от такий бампер І от такі засоби для відновлення оригінального кольору бамперів: Будівельний фен Крем для чорного шкіряного взуття Спеціальний відновлювач і реставратор бамперів які продаються в магазині І останній - чорна фарба в балончику. Розпочнемо тестування. Дійсно за допомогою будівельного фену (Heat gun) можна досить пристойно "очорнити" бампер, але треба обережно і доволі довго ним користуватися. Ось результат: Потім спробував крем для взуття (Kiwi). Наносив крем на бампер, а потім втирав у нього салфеткою (паперовим рушником). І результат дійсно дає вражає - Черга приходить до спеціального засобу для відновлення пластику бамперів (Mothers). Це засіб є рідким і втирається серветкою. Залишає після себе блискучу поверхню але й збирає пил. Наприкінці використовуєм чорну фарбу (Paint). . От такі результати відразу. Залишили бампер на місяць на відкритому повітрі. І от такий він був через місяць під дощами (на жаль багато сонця не було). Найкращу водовідштовхуючу дію мають частини оброблені феном або спецзасобом для бамперів, але вони найменш чорні. Найкращий вигляд це після оборобки кремом для взуття. Автор обіцяв закинути бампер ще на місяць на горище щоб дійсно випробувати його на сонці, але на жаль подальшик фоток не має
цікаво, шо буде з кремом для взуття на бампері після хорошої мийки кьорхером з шампунем?? а так виглядає дешево і сердито. може то спробувати а за статтю - велике дякую
А я давно роблю,але ше резину натираю,користуюсь кремом до взуття salton(в жилізній банці)коштує до 10 гривень,ефект дешевий і сердитий
Резину кремом для взуття? В кремі є жири які однозначно жодної користі резині не приносять, на мою думку.
ну э ще така розповсюджена штука як силікон(быле молочко) який продають на розлив на кожному авторинку.Ехвект гарний..типу як від крему для взуття.. і на резину чорноти даэ.. і на бампер і на іншу пластмасу.. головне це добре втерти..Але недовговічний(
Для резини є спеціальний спрей-піна Hi-Gear дорогий холєра (70грн) але ефект того вартує, пилюка не чіпляється, витримує навіть мийку з керхера.
народ, шота я думаю крем на бампер це не дуже (можу порадити знайомих майстрів,вони спеціальною фарбою малюють бампера і паяють) мені два рази робили після дтп.
Ну після мийки хочу спробувати побавитись тим кремом, втрачати нічого, тоді й напишу так би мовити продовження тесту )
Використовую для цього польський плак (жовто-червона аерозольна пляшечка). Після мийки щедро проходжусь ним по бамперах і молдингах і натираю. Стають чорні і блискучі. Але саме цей плак, бо всі інші які я пробував не такі добрі.
Незнаю пацики шо ви тут гоните))) Я собі вже рік як потратив 20грн купив балон чорної фарби, в теплу погоду пофарбував всі пластмаси на машині і досихпір всьо класно!)