Засоби для відновлення обшивки салона

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Serh, 7 чер 2012.

1. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Купили оригінальну стелю в бус. На ній присутні плями від замазаних пальців. Її зняли при мені з авто на шроті, виглядає непогано але хотілося б "освіжити". Прошу підказати якісь засоби перевірені засоби, типу "попшикати" чи "помазати" для того, щоб почистити стелю. Буду дуже вдячний за допомогу

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    На авториках продається в флаконах така пінка, дуже класна штука, таку ж саму ситуацію виправляв у себе на гольфі на світло-бежевій стелі. Наносиш її та пропилосошуєш і вуаля - ЧУДО. Купляв таке два рази перший раз брав фірми "SCT", а другий - не пам'ятаю. Но СКТешка була дороща (приблизно 45-55грн.) і ефективніша та давло запах свіжості в салоні. До цього стеля така була, що я думав, що жодний тайд не допоможе. Корочче, попитай --- пінка, для чистки салону авто, котру потім треба пилососити після впитування у тканину. Процедура займе 10хв.

3. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Свою чистив на мийці Ніко на Липинського, ціна питання була десь 80-90грн.
    Приїхав - лишив - приїхав - дочистили - забрав.

4. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Polster-Schaum-Reiniger хтось таким засобом користувався, як він себе зарекомендував?

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Спитай в тих, хто займається Ейвоном. В їхній групі товарів є така штука. Я назви не знаю, але бачив в ділі, робить якісно!

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Наскільки я розумію то стеля виготовлена з такогож матеріалу як і пол салону (формований ковролін) якщо так то просто помий з миючими засобами (типу гала чи фейрі) і добре сполосни. В мене на ренохі хімчистили задню полку то через пів року з"явилися плями: зняв - помив з галою (за допомогою щітки) - сполоснув - висушив - і поставив на місце вже більше року ніяких плям. Зі стелею складніше бо її треба знімати а в Вас вона знята.

7. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Використав засіб "Бджілка" не сприйміть за рекламу, можливо комусь теж знадобиться. На банці пише для очищення меблів і салонів авто. Коштує 17 гривень. Купив випадково, порадила жіночка в магазині. Розповіла що її чоловік ганяє авто і приходиться часто мити. Засіб потрібно розвести з водою (на 1 літр води 50-250 мл засобу). Наносив губкою, потрібно втирати в матеріал. Почекав поки просохне і стер щіткою. Як писав dima1405 процедуру значно полегшило те, що дах був знятий. Результатом задоволений, але якби дах був дуже "зачуханий" незнаю чи цей засіб справивсяб.

Kinder, подруга теж радила такі засоби, але на той момент вже почистив

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)